Web Analytics Made Easy - Statcounter

در حالی معاون وزیر راه از ساخت ۷۴ بیمارستان در دولت یازدهم و دوازدهم خبر داده که مقاوم‌سازی بیمارستان نوساز تخریب شده اسلام‌آباد غرب در زلزله ۳ سال پیش هنوز به‌اتمام نرسیده است. ۱۵ خرداد ۱۳۹۹ - ۱۳:۳۰ اقتصادی راه و مسکن نظرات - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، چندی پیش معاون وزیر راه و شهرسازی از ساخت 74 بیمارستان در دولت یازدهم و دوازدهم خبر داده و گفته بود:تا پایان سال مالی 99 که پایان عمر دولت دوازدهم است، جمعا 8 بیمارستان تکمیل و مورد بهره‌برداری قرار می‌گیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

محمدجعفر علیزاده ادامه داد: در مجموع 1286تخت بیمارستانی در 8 بیمارستانی که توسط سازمان مجری در حال احداث است در125 هزار و 861 مترمربع، مورد بهره برداری قرار می گیرد.

وی افزود: بیمارستان آموزشی تربت حیدریه با 273 تخت در مساحت 24 هزار و 143 متربع با پیشرفت فیزیکی 88 درصد، بیمارستان آموزشی جهرم با 243 تخت در مساحت 23 هزار و 130 مترمربع با 89.5 درصد پیشرفت فیزیکی، بیمارستان جایگزین امام خمینی (ره) شهر خمین با 144 تخت در مساحت 18 هزار و 61 مترمربع با پیشرفت 76 درصد، بیمارستان جایگزین 15 خرداد مهدی شهر با 97  تخت در مساحت 8 هزار و 523 تخت با پیشرفت فیزیکی 75 درصد از جمله بیمارستانی‌هایی هستند که تا پایان عمر دولت دوازدهم ساخته می‌شوند.

مدیرعامل سازمان مجری ساختمان‌ها و تاسیسات عمومی و دولتی گفت: همچنین بیمارستان جایگزین تویسرکان با 154 تخت با پیشرفت فیزیکی 87.5درصد، بیمارستان جایگزنی شهیدرجایی گچساران با 142 تخت و پیشرفت فیزیکی 92.4 درصد، بیمارستان جایگزین لنگرود با 143 تخت و پیشرفت فیزیکی 98.41درصد، و بیمارستان تکاب با 90 تخت و پیشرفت فیزیکی 95.8درصدی از دیگر بیمارستان‌هایی هستند که حداکثر تا پایان سال مالی 99 احداث خواهند شد.

نکته جالب توجه در اظهارات معاون وزیر راه وشهرسازی عدم اشاره به بیمارستان نوساز شهر اسلام‌آباد غرب بوده که در زلزله سال 96 کرمانشاه تخریب شد. این بیمارستان فروردین ماه سال 96 با حضور وزیر سابق بهداشت به بهره‌برداری رسیده بود.

گرچه مسئولان وقت وزارت راه و شهرسازی و معاون وزیر راه وعده مقاوم‌سازی این بیمارستان را در اسرع وقت دادند اما حدود 2 سال پس از وقوع زلزله کرمانشاه، معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری کرمانشاه در آذرماه سال گذشته از روند بازسازی بیمارستان مذکور ابراز نارضایتی کرد. سالاری با اعلام این‌که ساخت‌وساز در مناطق زلزله‌زده از روند خوبی برخوردار است، اما ساخت بیمارستان اسلام‌آبادغرب به هیچ عنوان مناسب نیست، گفته بود: ساخت و بازسازی این بیمارستان دغدغه‌ مردم است. در این راستا جلسات مختلفی با وزیر راه و شهرسازی و معاونان وزیر داشتیم که امیدواریم این روند سرعت بگیرد و ساخت آن هرچه سریعتر به اتمام برسد.

بهمن ماه سال 96 مقام مسئول آزمایشگاه فنی و مکانیک خاک دلیل تخریب بیمارستان نوساز در زلزله کرمانشاه را اعلام کرده بود.

علیرضا چراغی مدیر آزمایشگاه فنی و مکانیک خاک استان کرمانشاه در گفت وگو با خبرنگار افتصادی خبرگزاری تسنیم با اشاره به این‌که باید دلایل تخریب پروژه ها در زلزله های اخیر را واکاوی کنیم، اظهار کرد: چطور ممکن است تلفات جانی زلزله 8ریشتری در ژاپن کمتر از تعداد انگشتان یک دست باشد، اما در ایران با وقوع زلزله هایی به شدت کمتر علاوه بر کشته شدن تعداد بسیار زیاد، زیرساخت ها نیز ویران می شود.متاسفانه مهندسان در زمان ساخت و ساز پروژه ها اهمیتی به نظارت ها و کنترل های کمی و کیفی نمی دهند.

وی با بیان این‌که برای ساخت یک پروژه ایمن و مقاوم در برابر زلزله سه عامل مهندسان ناظر، مصالح استاندارد و کنترل کیفی در زمان اجرا دخیل  هستند، تصریح کرد: در زلزله اخیر کرمانشاه  پروژه مهم بیمارستان امام خمینی اسلام آباد غرب دچار مشکل اساسی شد.

مدیر آزمایشگاه فنی و مکانیک خاک استان کرمانشاه اظهار کرد: از تحویل این بیمارستان 8 ماه گذشته بود که با زلزله اخیر تخریب شد.

چراغی با بیان این‌که در این پروژه نظارت مهندسان ناظر ضعیف بوده است، گفت: همچنین در ساخت این بیمارستان از مصالح غیراستاندارد استفاده شده و کنترل کیفی آن نیز توسط آزمایشگاه های بخش خصوصی صورت گرفته است.

وی با تاکید بر این‌که هیچ نظارتی بر عملکرد این آزمایشگاه ها وجود ندارد، افزود: نکته جالب توجه این‌که در مناطق زلزله زده کرمانشاه سدهای ازگله، سومار، آزادی، بزرگراه اسلام آباد-قصرشیرین و... وجود داشته اما اتفاقی برای آنها پیش نیامد. وجود یک سازمان کنترل کیفی حاکمیتی فرا وزارتخانه‌ای که بتواند بر عملکرد تمام آزمایشگاه های بخش خصوصی نظارت داشته باشد، ضروری است.

به گزارش تسنیم،‌بر اساس وعده استاندار کرمانشاه قرار است بیمارستان اسلام آباد غرب تا پایان ماه جاری مقاوم‌سازی شود. روند طولانی مقاوم‌سازی این بیمارستان در حالی است که استان کرمانشاه در بحث شیوع ویروس کرونا (کووید 19)  در وضعیت قرمز به سر می‌برد.

انتهای پیام/

R1012188/P/S7,81/CT1 واژه های کاربردی مرتبط ویروس کرونا وزارت راه زلزله

منبع: تسنیم

کلیدواژه: ویروس کرونا وزارت راه زلزله ویروس کرونا وزارت راه زلزله بیمارستان جایگزین معاون وزیر راه اسلام آباد غرب پیشرفت فیزیکی مقاوم سازی وزیر راه تا پایان تخریب شد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۱۷۳۹۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۱۱۵۰۰ فقره تسهیلات مقاوم سازی مسکن روستایی در زنجان پرداخت می‌شود

رضا خواجه ای با بیان اینکه مقاوم سازی اماکن روستایی، موثرترین اقدام در جلوگیری از مهاجرت روستاییان به شهرها محسوب می شود، گفت: هم اکنون میزان مقاوم سازی واحدهای مسکونی روستایی در این استان ۵۷ درصد است که با مقاوم سازی های امسال، این میزان به ۶۷ درصد خواهد رسید که این جهش در تاریخ فعالیت بنیاد مسکن کم نظیر است.

وی اظهار داشت: متقاضیان دریافت تسهیلات قرض‌الحسنه سه میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریالی ساخت مسکن در روستاها و شهرهای زیر ۲۵ هزار نفر جمعیت می‌توانند با مراجعه به بنیاد مسکن در شهرستان‌ها نیز نسبت به تکمیل پرونده‌های خود جهت دریافت تسهیلات اقدام کنند.

این مسوول ادامه داد: اقساط بازپرداخت تسهیلات جدید با نرخ سود پنج درصد، حدود ۳۵ میلیون ریال در ماه خواهد بود، که متقاضیان پس از تشکیل پرونده در بنیاد مسکن، به بانک مربوطه جهت عقد قرارداد معرفی می شوند.

مدیرکل بنیاد مسکن استان از پیشنهاد افزایش سقف وام مسکن روستایی از سه میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال به چهار میلیارد ریال خبر داد و گفت: مهاجرت معکوس ظرفیت و تقاضا برای ساخت و ساز در روستاها را افزایش داده است و همین مساله موجب می شود تا همه ساله و طبق قانون ۲۰۰ هزار فقره تسهیلات مسکن روستایی در کشور به متقاضیان پرداخت شود و هر سال نیز سقف آن افزایش یابد.

وی به ترغیب و تشویق و لزوم همکاری اعضای شورای اسلامی، دهیاران و مشارکت روستاییان در انجام طرح های مقاوم سازی اماکن روستایی اشاره کرد و افزود: اهالی روستاهای استان باید از فرصت پیش آمده استفاده کرده و با اخذ تسهیلات بانکی برای سلامتی و حفظ جان و اموال و پیشگیری از هرگونه خسارات احتمالی خانه های خود را مقاوم سازی کنند.

مدیرکل بنیاد مسکن استان زنجان ادامه داد: سعی بر این است که با ادامه روند نوسازی اماکن مسکونی، زمینه‌ای جهت فراهم ساختن فرصت برای روستاییان، ایجاد بالندگی و خودباوری در روستاها و ارائه تعریف جدید از روستاها به عنوان واحدهای تولیدی و فرهنگی انجام شود.

وی اظهار داشت: بنیاد مسکن نیز بر اساس این تکلیف در بخشی از رسالت خود فعالیت‌ها را بیشتر معطوف به روستاها و مناطق کمتر توسعه یافته کرده است.

خواجه ای خاطرنشان کرد: مقاوم سازی اماکن روستایی و مناطق محروم استان در واقع همان پیشگیری قبل از وقوع حادثه و جلوگیری از خسارات و تلفات جانی و مالی در برابر سوانح طبیعی است.

باشگاه خبرنگاران جوان زنجان زنجان

دیگر خبرها

  • سهم استان زنجان از تسهیلات مسکن روستایی ۱۱ هزار و ۵۰۰ فقره است
  • موافقت رئیس جمهور با پیشنهاد استاندار کرمانشاه برای تشکیل کارگروه اشتغالزایی
  • ۱۱۵۰۰ فقره تسهیلات مقاوم سازی مسکن روستایی در زنجان پرداخت می‌شود
  • مقاوم سازی واحدهای مسکونی روستایی استان زنجان به ۶۷ درصد می رسد
  • سهمیه تسهیلات مسکن روستایی در زنجان به ۱۱هزار و ۵۰۰فقره رسید
  • موافقت رئیس جمهور با پیشنهاد استاندار کرمانشاه مبنی بر تشکیل کارگروه اشتغالزایی
  • کارگروه چابک و اثرگذار برای کاهش نرخ بیکاری
  • آغاز مقاوم‌سازی ۷۵۰۰ واحد مسکن روستایی در استان اردبیل
  • شیائومی یک ساعت فوق‌مقاوم با ۱۵ استاندارد نظامی ساخت!/ عکس
  • آغاز مقاوم‌سازی ۷۵۰۰ واحد مسکن روستایی