Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل بنیاد مسکن استان لرستان گفت: کار بازسازی واحدهای مسکونی اسلام‌آباد غرب در کرمانشاه به بنیاد مسکن انقلاب اسلامی لرستان واگذارشده که ارزیابی واحدهای روستایی پایان‌یافته و کار ارزیابی در واحدهای متقاضی در سطح شهر نیز در حال انجام است.

مسعود رضایی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در خرم‌آباد، با اشاره به زلزله مخرب اخیر کرمانشاه اظهار داشت: بازسازی اسلام‌آباد غرب استان کرمانشاه به بنیاد مسکن انقلاب اسلامی لرستان واگذارشده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: دو روز بعد از زلزله در این شهرستان مستقر شدیم که در حال حاضر ارزیابی واحدهای روستایی پایان‌یافته است و کار ارزیابی در واحدهای متقاضی در سطح شهر نیز در حال انجام است.

مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی لرستان عنوان کرد: تمام واحدهای خسارت‌دیده براثر زلزله مورد ارزیابی قرار می‌گیرند و خانوارهای خسارت‌دیده به دودسته اصلی و فرعی تقسیم‌شده که در ابتدا کار خانوارهای اصلی به‌صورت اولویت انجام خواهد شد.

وی بابیان اینکه هیچ فرد غیرمتخصصی به مناطق زلزله‌زده جهت ارزیابی اعزام نشده است تصریح کرد: تمام افرادی که به مناطق زلزله‌زده اعزام‌شده‌اند، افراد مجرب و عضو نظام‌مهندسی کشور هستند.

رضایی خاطرنشان کرد: برای تمام واحدهای خسارت‌دیده شهری 40 میلیون تومان تسهیلات و شش میلیون تسهیلات بلاعوض پرداخت می‌شود و افراد خسارت‌دیده متولی ساخت‌وساز هستند.

وی با بیان اینکه در روستاها نیز 30 میلیون تومان تسهیلات و پنج میلیون تومان تسهیلات بلاعوض پرداخت می‌شود گفت: ضوابط مهندسی باید در کار ساخت‌وساز این واحدها رعایت شود، در این مناطق تنها بنیاد مسکن وظیفه‌ تهیه نقشه و نظارت را بر عهده دارد.

مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی اظهار داشت: واحدهای مسکونی و تجاری که در سطح شهر و روستاهای اسلام‌آباد غرب نیازمند نوسازی باشند نیز کار بازسازی آن‌هابر عهده بنیاد مسکن است.

انتهای پیام/

R41450/P1361/S6,72/CT1

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۱۳۲۳۸۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۱۱۵۰۰ فقره تسهیلات مقاوم سازی مسکن روستایی در زنجان پرداخت می‌شود

رضا خواجه ای با بیان اینکه مقاوم سازی اماکن روستایی، موثرترین اقدام در جلوگیری از مهاجرت روستاییان به شهرها محسوب می شود، گفت: هم اکنون میزان مقاوم سازی واحدهای مسکونی روستایی در این استان ۵۷ درصد است که با مقاوم سازی های امسال، این میزان به ۶۷ درصد خواهد رسید که این جهش در تاریخ فعالیت بنیاد مسکن کم نظیر است.

وی اظهار داشت: متقاضیان دریافت تسهیلات قرض‌الحسنه سه میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریالی ساخت مسکن در روستاها و شهرهای زیر ۲۵ هزار نفر جمعیت می‌توانند با مراجعه به بنیاد مسکن در شهرستان‌ها نیز نسبت به تکمیل پرونده‌های خود جهت دریافت تسهیلات اقدام کنند.

این مسوول ادامه داد: اقساط بازپرداخت تسهیلات جدید با نرخ سود پنج درصد، حدود ۳۵ میلیون ریال در ماه خواهد بود، که متقاضیان پس از تشکیل پرونده در بنیاد مسکن، به بانک مربوطه جهت عقد قرارداد معرفی می شوند.

مدیرکل بنیاد مسکن استان از پیشنهاد افزایش سقف وام مسکن روستایی از سه میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال به چهار میلیارد ریال خبر داد و گفت: مهاجرت معکوس ظرفیت و تقاضا برای ساخت و ساز در روستاها را افزایش داده است و همین مساله موجب می شود تا همه ساله و طبق قانون ۲۰۰ هزار فقره تسهیلات مسکن روستایی در کشور به متقاضیان پرداخت شود و هر سال نیز سقف آن افزایش یابد.

وی به ترغیب و تشویق و لزوم همکاری اعضای شورای اسلامی، دهیاران و مشارکت روستاییان در انجام طرح های مقاوم سازی اماکن روستایی اشاره کرد و افزود: اهالی روستاهای استان باید از فرصت پیش آمده استفاده کرده و با اخذ تسهیلات بانکی برای سلامتی و حفظ جان و اموال و پیشگیری از هرگونه خسارات احتمالی خانه های خود را مقاوم سازی کنند.

مدیرکل بنیاد مسکن استان زنجان ادامه داد: سعی بر این است که با ادامه روند نوسازی اماکن مسکونی، زمینه‌ای جهت فراهم ساختن فرصت برای روستاییان، ایجاد بالندگی و خودباوری در روستاها و ارائه تعریف جدید از روستاها به عنوان واحدهای تولیدی و فرهنگی انجام شود.

وی اظهار داشت: بنیاد مسکن نیز بر اساس این تکلیف در بخشی از رسالت خود فعالیت‌ها را بیشتر معطوف به روستاها و مناطق کمتر توسعه یافته کرده است.

خواجه ای خاطرنشان کرد: مقاوم سازی اماکن روستایی و مناطق محروم استان در واقع همان پیشگیری قبل از وقوع حادثه و جلوگیری از خسارات و تلفات جانی و مالی در برابر سوانح طبیعی است.

باشگاه خبرنگاران جوان زنجان زنجان

دیگر خبرها

  • مهلت پرداخت تسهیلات مسکن ایثارگران تا پایان خرداد
  • لزوم تخصیص زمین برای ساخت ۵۰ هزار واحد مسکونی
  • سهم استان زنجان از تسهیلات مسکن روستایی ۱۱ هزار و ۵۰۰ فقره است
  • پیشرفت کاری ۳۵ درصد مسکن ملی شهرستان ملایر
  • ۱۱۵۰۰ فقره تسهیلات مقاوم سازی مسکن روستایی در زنجان پرداخت می‌شود
  • مقاوم سازی واحدهای مسکونی روستایی استان زنجان به ۶۷ درصد می رسد
  • سهمیه تسهیلات مسکن روستایی در زنجان به ۱۱هزار و ۵۰۰فقره رسید
  • بهره مندی بیش از ۱۲ هزار روستایی گلستان از تسهیلات قرض‌الحسنه
  • کارگروه چابک و اثرگذار برای کاهش نرخ بیکاری
  • بازنگری طرح هادی روستایی از اولویت‌های بنیاد مسکن بوشهر است