Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اقتصاد آنلاین»
2024-05-07@23:14:37 GMT

اختصاص حساب خاص برای ساخت مسکن زلزله‌زدگان

تاریخ انتشار: ۲۷ آبان ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۵۶۸۵۱۰۰

اختصاص حساب خاص برای ساخت مسکن زلزله‌زدگان

نماینده اسلام‌آباد غرب و دالاهو با طرح این پیشنهاد که هلال‌احمر حسابی خاص برای ساخت و تامین مسکن مردم در مناطق زلزله زده اعلام کند، گفت که خوشبختانه با کمک‌های دولت و مردم به تمامی مناطق زلزله زده کمک‌های اولیه ارسال شده و اکنون نیاز فوری، نایلون و وسایل گرمایشی است.

به گزارش اقتصاد آنلاین به نقل از ایسنا، حشمت‌الله فلاحت‌پیشه در توضیح آخرین وضعیت مناطق زلزله زده و روند امدادرسانی، گفت: با تلاش‌های دولت و مردم عملا امدادهای اولیه حتی به مناطق صعب‌العبور رسیده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به مردم اعلام کردیم که هر کجا مشکلی و یا نیازی وجود دارد سریعا از طریق شماره هلال احمر اعلام کرده تا به آنها ارسال شود.

وی در عین حال گفت: با توجه به اینکه از عصر امروز و بر اساس اعلام هواشناسی بارندگی‌ها در مناطق زلزله‌زده آغاز می‌شود نیاز فوری به نایلون و وسایل گرمایشی وجود دارد البته بنده یکسری خودروهای سنگین حامل نایلون را دیدم ولی قطعا احتیاج بیش از این است.

نماینده اسلام‌آباد غرب و دالاهو در مجلس در ادامه با طرح این پیشنهاد که هلال‌احمر حسابی خاص برای ساخت و تامین مسکن مردم در مناطق زلزله زده اعلام کند، گفت: در حال حاضر کمک‌های غیرنقدی بسیار خوبی از سوی مردم به مناطق زلزله‌زده رسیده است. از مردم بزرگوار می‌خواهیم که کمک‌هایشان را به صورت نقدی واریز کنند.

وی توضیح داد: حجم کمک‌های غیرنقدی به اندازه‌ای خوب بوده که حتی یکسری بسته‌های غذایی برای کمک در یک ماه آینده بسته‌بندی شده است. اکنون بیشترین دغدغه برای تامین و ساخت مسکن مردم در مناطق زلزله‌زده است که دولت ۲۸۱ میلیارد تومان بودجه برای آن اختصاص داده اما کافی نیست.

فلاحت‌پیشه افزود: ما از مردم می‌خواهیم که برای ساخت و تامین مسکن مردمان در مناطق زلزله‌زده کمک‌های نقدیشان را به حساب خاصی واریز کنند. در این راه لازم است هلال‌احمر حسابی برای این موضوع اختصاص داده و به مردم اعلام کند. طبیعتا این پول باید در اختیار مردم قرار گرفته تا بتوانند منازل‌شان را ساخته و یا تعمیر کنند تا سرپناهی داشته باشند.

وی در عین حال گفت: البته لازم است منازلی به صورت اجاره حداقل یک ساله در اختیار زلزله‌زدگان قرار داده شود تا آنها بعد از بازسازی و ساخت مسکن خودشان مجددا در خانه‌هایشان ساکن شوند.

نماینده اسلام‌آباد غرب و دالاهو افزود: در حال حاضر حجم ویرانی و تخریب خانه‌های مردم در مناطق زلزله‌زده مشخص شده است. قطعا این کمک‌های نقدی می‌تواند به صورت مشخص صرف ساخت و تعمیر این خانه‌ها شود چون کمک بلاعوض دولت به تنهایی کفایت نمی‌کند و لازم است مردم هر چه سریعتر سرپناهی داشته باشند.

فلاحت‌پیشه همچنین گفت: از سوی دیگر پیشنهاد شده که یک سال دوره تنفس برای ساکنان مسکن مهر اعلام شود که امیدواریم عملیاتی شود چون متاسفانه ساکنان مسکن مهر در سرپل ذهاب و اسلام‌آباد غرب در حالیکه روی ویرانه‌های خانه‌هایشان نشسته بودند با پیامک‌های بانک در مورد دیرکرد پرداخت اقساط‌شان مواجه شدند که این ناراحت‌کننده است.

وی با تاکید بر اینکه ما دست تک تک مردم ایران را می‌بوسیم، گفت: کمک‌هایی که مردم ایران به مناطق زلزله‌زده کرمانشاه کرده‌اند در طول تاریخ حوادث طبیعی در دنیا بی‌سابقه است. درست است که نواقصی در این راه وجود داشته اما با کمک مردم ایران و دولت نیازهای اولیه رفع شده و اکنون زمان آن است که برای آینده مردم فکری شود.

فلاحت‌پیشه گفت: باید علاوه بر فکری برای ساخت سرپناه برای مردم در مناطق زلزله‌زده برنامه‌ای برای کشاورزان و دامداران این مناطق وجود داشته باشد چون کرمانشاه تولیدکننده این عرصه است که متاسفانه کشاورزان و دامداران به دلیل وقوع زلزله دچار مشکلاتی شده‌اند، باید به آنها کمک شود تا دوباره سرپا شوند تا ضمن رفع نیازهای معیشتی، بخشی از نیازهای تولیدی کشور را برطرف نمایند.

این عضو مجمع نمایندگان کرمانشاه در ادامه با اشاره به عملکرد رسانه‌های بیگانه در وارونه جلوه دادن خدمات دولت در امدادرسانی، گفت: از ابتدای وقوع زلزله به رغم وجود برخی نواقص دولت و مردم پای کار بوده و تمام تلاش‌شان را برای رفع مشکلات انجام دادند. به شخصه شاهد بودم که برخی مسئولان تا ۷۲ ساعت استراحت کافی نداشتند و تمامی تلاش‌شان را به کار بردند تا در وهله اول کسانی که زیر آوار ماندند را نجات دهند و تعللی در امدادرسانی وجود ندارد و بعد نیازهای اولیه مردم را تامین کنند.

وی ادامه داد: قطعا در این زلزله مشخص شد که کدام مدیر مدبرانه‌تر و بهتر کار می‌کند ولی در خلال این اتفاقات مصاحبه‌ای درباره تعلل در آبرسانی به شهرهای زلزله‌زده انجام دادند و حتی با خطاب قرار دادن وزیر کشور به ایشان گفتم که آمارهای اشتباه به او داده‌اند. متاسفانه برخی رسانه‌های بیگانه از این مصاحبه بنده سوء استفاده کرده و آن را دستاویزی برای حمله به وزیر و برخی دستگاه‌های دولتی قرار دادند.

این عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس ادامه داد: بنده در چهارمین روز بعد از وقوع زلزله در قالب توئیتی به این موضوع اشاره کردم که از زمان زلزله کرمانشاه، آمریکا هر روز یک قانون و حکم اجرایی تحریمی علیه ایران صادر کرده است که بهتر است سیاستمداران آمریکایی حداقل از سگ‌های زلزله‌یاب شرف یاد بگیرند.

وی ادامه داد: آمریکا حتی به کمک‌هایی که مردم در کانادا و آمریکا برای زلزله‌زدگان جمع کرده بودند نیز رحم نکرد و آنها را به بهانه تحریم بلوکه کرد، این خود نشان از خوی ضدانسانی آمریکا دارد. رسانه‌های بیگانه نیز با همین شیوه به دنبال وارونه نشان دادن خدمات دولت و ملت به مناطق زلزله‌زده هستند، آنها هیچگاه دوست ملت ایران نبوده و همواره دشمنان ما می‌باشند.

فلاحت‌پیشه با تاکید بر اینکه وزرای بهداشت و کشور در طول مدت وقوع زلزله در این مناطق حضور داشتند، گفت: جلسات مستمری در کرمانشاه و تهران برگزار شد که برخی از این جلسات روی زمین و در مناطق زلزله‌زده برای تسریع در روند امدادرسانی صورت گرفت.

وی اظهار کرد: رییس مجلس نیز چندین بار با من تماس گرفتند. مقام معظم رهبری نیز جلساتی با سران قوا و مسئولان امر برگزار کردند و دستورات اکیدی برای کمک‌ به زلزله‌زدگان صادر کردند که اینها همه نشان می‌دهد که دولت و ملت و تمامی مسئولان در کنار هم فارغ از هرگونه تفکر جناحی، حزبی، قومی و مذهبی حضور دارند تا به مردم زلزله‌زده کمک کنند، امیدواریم حداقل انصاف در رسانه‌های بیگانه حاکم شود.

منبع: اقتصاد آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۶۸۵۱۰۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

راهکارهای مقابله با زلزله تهران در نهمین کنفرانس زلزله‌شناسی

نهمین دوره کنفرانس بین‌المللی زلزله‌شناسی از ۱۸ تا ۲۰ اردیبهشت‌ماه برگزار می‌شود. این کنفرانس با تمرکز بر کلانشهرها، به ویژه تهران، به دنبال ارائه راه‌حل‌های عملی برای ارتقای تاب‌آوری، مدیریت بحران و ساخت و ساز ایمن در برابر زلزله خواهد بود. - اخبار اجتماعی -

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم، دکتر محمدحسن بازیار؛ رئیس پژوهشگاه بین‌المللی زلزله‌شناسی و مهندسی زلزل، در نشست خبری که امروز برگزار شد، اظهار کرد: نهمین دوره کنفرانس بین‌المللی زلزله‌شناسی از 18 تا 20 اردیبهشت ماه در برج میلاد تهران برگزار می‌شود.

وی با بیان اینکه 6 سخنران کلیدی خارجی و جمعاً 458 مقاله (415 داخلی و 43 خارجی) در این کنفرانس حضور خواهند داشت، افزود: از این مقالات، 211 مقاله به صورت شفاهی و 204 مقاله به صورت پوستر ارائه می‌شود.

رئیس پژوهشگاه بین‌المللی زلزله‌شناسی و مهندسی زلزله تصریح کرد: زلزله‌شناسی، پیشگیری و ایمن‌سازی سازه‌ها و مدیریت بحران، محورهای اصلی این مقالات را تشکیل می‌دهند. سخنرانان خارجی از 15 کشور شامل آلمان، نروژ، یونان، امارات متحده عربی، آمریکا، اسپانیا، استرالیا، برزیل، ترکیه، ژاپن، سوئد، فرانسه، نیوزیلند و هند در این کنفرانس حضور خواهند یافت.

بازیار با اشاره به تمرکز این کنفرانس بر حل مسائل زلزله‌خیزی کلانشهرهای ایران مانند تهران، تبریز، اصفهان، شیراز و مشهد، گفت: در حاشیه این کنفرانس، 16 کارگاه تخصصی در زمینه‌هایی نظیر ساخت و ساز بر روی گسل، زلزله تهران و طراحی و ساخت بیمارستان‌های مقاوم برگزار می‌شود.

وی افزود: تلاش داریم بر اساس یافته‌ها و بحث‌های این کارگاه‌ها، در پایان کنفرانس قطعنامه‌ای در حوزه ارتقای تاب‌آوری، مدیریت بحران و ساخت و ساز ایمن برای مسئولان و سیاستگذاران تدوین کنیم.

رئیس پژوهشگاه بین‌المللی زلزله‌شناسی و مهندسی زلزله با اشاره به وقوع زلزله‌های اخیر با بزرگی بیش از 4 در مناطقی مانند فاریاب کرمان و خراسان رضوی، خاطرنشان کرد: زمین دائماً در حال تغییر و تحول است و این فرآیند، پدیده‌ای دائمی است که از گذشته وجود داشته و در آینده نیز ادامه خواهد داشت.

وی با بیان اینکه باید یاد بگیریم چگونه با کمترین تلفات با زلزله زندگی کنیم، به موضوع دوره‌های بازگشت زلزله در تهران اشاره کرد و گفت: این دوره ابتدا 120 سال، سپس 150 سال و در نهایت به دلیل عدم وقوع زلزله بزرگ در تهران، 175 سال عنوان شده است.

بازیار با تاکید بر پیچیدگی پدیده زلزله اظهار کرد: زلزله 2000 سال قبل بم در منطقه‌ای رخ داد که پیش از آن سابقه زلزله نداشت.

وی اضافه کرد: با وجود گسل‌های فعال در شمال و جنوب تهران، وقوع زلزله بزرگ در این شهر حتمی است و باید با در نظر گرفتن همه جوانب، برای این موضوع آمادگی لازم را داشته باشیم.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • شهردار کرمان ترمز طرح ساخت بوستان‌های جدید را کشید
  • ساخت واحدهای نهضت ملی مسکن از ۲ میلیون و ۵۶۸ هزار واحد عبور کرد
  • لزوم تخصیص زمین برای ساخت ۵۰ هزار واحد مسکونی
  • آمادگی گروه معماری دانشگاه آزاد برای طراحی ساخت ۵۰ هزار واحد مسکن
  • آمادگی گروه معماری دانشگاه آزاد برای طراحی ساخت ۵۰ هزار مسکن کارکنان و اساتید
  • ساخت ۵۲۵۰ واحد نهضت ملی مسکن در آذربایجان شرقی
  • ۸۰ هزار میلیارد ریال طرح عمرانی آماده بهره‌برداری در گناباد است
  • اختصاص زمین برای ساخت ١٤٠ هزار واحد مسکونی کارگران بخش صنعت در کشور
  • راهکارهای مقابله با زلزله تهران در نهمین کنفرانس زلزله‌شناسی
  • چرا ژاپن سیاست تخریب و ساخت مجدد دارد؟