Web Analytics Made Easy - Statcounter

جامعه > شهری - ایسنا نوشت: رییس مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت ضمن توضیح درباره برخی ابراز نگرانی‌ها مبنی بر "خطر بروز وبا در مناطق زلزله‌زده"، تاکید کرد که کنترل جدی سلامت آب آشامیدنی از سوی نیروهای بهداشتی انجام می‌شود.

دکتر محمدمهدی گویا ضمن اشاره به تشدید نظام مراقبت از بیماری‌ها در مناطق زلزله‌زده و همچنین اقدامات انجام شده در جهت تامین بهداشت این مناطق، در پاسخ به اخباری مبنی بر خطر بروز وبا در این مناطق گفت: مسلم است که وضعیت بهداشتی مناطق زلزله‌زده در حالت طبیعی نیست و زیرساخت‌های بهداشتی - درمانی نیز به شدت آسیب دیده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در عین حال نیروهای بهداشتی مستقر در این مناطق در تلاشند تا وضعیت موجود را کنترل کرده و این مناطق هرچه سریع‌تر به شرایط پایدار بهداشتی برسند.

وی با بیان اینکه در چنین شرایطی که زیرساخت‌ها تحت تاثیر زلزله، به شدت آسیب دیده‌اند، نگرانی‌ها درباره همه‌گیری بیماری‌هایی که از طریق آب منتقل می‌شوند، به مراتب بیشتر است، افزود: خوشبختانه به دنبال اقدامات و کنترل‌های صورت گرفته، تا کنون همه‌گیری بیماری‌های منتقله از طریق آب را در مناطق زلزله‌زده نداشتیم، اما وزارت بهداشت کماکان نگرانی‌های خود را از این بابت دارد و بر همین اساس کنترل‌های بهداشتی بویژه در مورد منابع آب به صورت جدی در دستور کار نیروهاست.

گویا با تاکید مجدد بر کنترل منابع آب و کلرزنی آنها، افزود: در همین راستا نیز میزان کلر آب، از منبع تا زمانی که به دست مردم برسد، در مقاطع مختلف اندازه‌گیری و کنترل می‌شود تا از حد مجاز کمتر نباشد.

رییس مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت تاکید کرد: اگر کوچک‌ترین وقفه‌ای در مجموعه این خدمات رخ دهد، این خطر وجود دارد که شاهد چنین همه‌گیری‌هایی باشیم. بر همین اساس مراقبت کامل در این زمینه صورت می‌گیرد و بخش عمده فعالیت سیستم بهداشتی مستقر در مناطق زلزله‌زده، تمرکز بر سلامت آب آشامیدنی است. البته این کار بسیار سختی است؛ چراکه جمعیت زلزله‌زده پراکنده شده‌اند و بسیاری از آنها در داخل چادرها هستند و همین امر کار کنترل موارد بیماری‌ها را سخت‌تر می‌کند.

گویا ضمن تقدیر از تلاش پرسنل بهداشتی مستقر در مناطق زلزله‌زده جهت رصد بیماری‌ها و کنترل موارد بهداشتی، گفت: به دنبال اقدامات انجام شده، تا کنون موردی از همه‌گیری در زمینه عفونت‌های تنفسی و بیماری‌های منتقله از آب در مناطق زلزله‌زده نداشتیم و این ثمره تلاش تعداد زیادی از نیروهای بهداشتی است که در مناطق مستقر بوده و مشغول خدمت‌رسانی به هموطنان هستند.

فلاحت‌پیشه: هلال‌احمر حساب خاصی برای ساخت مسکن زلزله‌زدگان اختصاص دهد

نماینده اسلام‌آباد غرب و دالاهو با طرح این پیشنهاد که هلال‌احمر حسابی خاص برای ساخت و تامین مسکن مردم در مناطق زلزله زده اعلام کند، گفت که خوشبختانه با کمک‌های دولت و مردم به تمامی مناطق زلزله زده کمک‌های اولیه ارسال شده و اکنون نیاز فوری، نایلون و وسایل گرمایشی است.

حشمت‌الله فلاحت‌پیشه در توضیح آخرین وضعیت مناطق زلزله زده و روند امدادرسانی، گفت: با تلاش‌های دولت و مردم عملا امدادهای اولیه حتی به مناطق صعب‌العبور رسیده است. به مردم اعلام کردیم که هر کجا مشکلی و یا نیازی وجود دارد سریعا از طریق شماره هلال احمر اعلام کرده تا به آنها ارسال شود.

وی در عین حال گفت: با توجه به اینکه از عصر امروز و بر اساس اعلام هواشناسی بارندگی‌ها در مناطق زلزله‌زده آغاز می‌شود نیاز فوری به نایلون و وسایل گرمایشی وجود دارد البته بنده یکسری خودروهای سنگین حامل نایلون را دیدم ولی قطعا احتیاج بیش از این است.

نماینده اسلام‌آباد غرب و دالاهو در مجلس در ادامه با طرح این پیشنهاد که هلال‌احمر حسابی خاص برای ساخت و تامین مسکن مردم در مناطق زلزله زده اعلام کند، گفت: در حال حاضر کمک‌های غیرنقدی بسیار خوبی از سوی مردم به مناطق زلزله‌زده رسیده است. از مردم بزرگوار می‌خواهیم که کمک‌هایشان را به صورت نقدی واریز کنند.

وی توضیح داد: حجم کمک‌های غیرنقدی به اندازه‌ای خوب بوده که حتی یکسری بسته‌های غذایی برای کمک در یک ماه آینده بسته‌بندی شده است. اکنون بیشترین دغدغه برای تامین و ساخت مسکن مردم در مناطق زلزله‌زده است که دولت ۲۸۱ میلیارد تومان بودجه برای آن اختصاص داده اما کافی نیست.

فلاحت‌پیشه افزود: ما از مردم می‌خواهیم که برای ساخت و تامین مسکن مردمان در مناطق زلزله‌زده کمک‌های نقدیشان را به حساب خاصی واریز کنند. در این راه لازم است هلال‌احمر حسابی برای این موضوع اختصاص داده و به مردم اعلام کند. طبیعتا این پول باید در اختیار مردم قرار گرفته تا بتوانند منازل‌شان را ساخته و یا تعمیر کنند تا سرپناهی داشته باشند.

وی در عین حال گفت: البته لازم است منازلی به صورت اجاره حداقل یک ساله در اختیار زلزله‌زدگان قرار داده شود تا آنها بعد از بازسازی و ساخت مسکن خودشان مجددا در خانه‌هایشان ساکن شوند.

نماینده اسلام‌آباد غرب و دالاهو افزود: در حال حاضر حجم ویرانی و تخریب خانه‌های مردم در مناطق زلزله‌زده مشخص شده است. قطعا این کمک‌های نقدی می‌تواند به صورت مشخص صرف ساخت و تعمیر این خانه‌ها شود چون کمک بلاعوض دولت به تنهایی کفایت نمی‌کند و لازم است مردم هر چه سریعتر سرپناهی داشته باشند.

فلاحت‌پیشه همچنین گفت: از سوی دیگر پیشنهاد شده که یک سال دوره تنفس برای ساکنان مسکن مهر اعلام شود که امیدواریم عملیاتی شود چون متاسفانه ساکنان مسکن مهر در سرپل ذهاب و اسلام‌آباد غرب در حالیکه روی ویرانه‌های خانه‌هایشان نشسته بودند با پیامک‌های بانک در مورد دیرکرد پرداخت اقساط‌شان مواجه شدند که این ناراحت‌کننده است.

وی با تاکید بر اینکه ما دست تک تک مردم ایران را می‌بوسیم، گفت: کمک‌هایی که مردم ایران به مناطق زلزله‌زده کرمانشاه کرده‌اند در طول تاریخ حوادث طبیعی در دنیا بی‌سابقه است. درست است که نواقصی در این راه وجود داشته اما با کمک مردم ایران و دولت نیازهای اولیه رفع شده و اکنون زمان آن است که برای آینده مردم فکری شود.

فلاحت‌پیشه گفت: باید علاوه بر فکری برای ساخت سرپناه برای مردم در مناطق زلزله‌زده برنامه‌ای برای کشاورزان و دامداران این مناطق وجود داشته باشد چون کرمانشاه تولیدکننده این عرصه است که متاسفانه کشاورزان و دامداران به دلیل وقوع زلزله دچار مشکلاتی شده‌اند، باید به آنها کمک شود تا دوباره سرپا شوند تا ضمن رفع نیازهای معیشتی، بخشی از نیازهای تولیدی کشور را برطرف نمایند.

این عضو مجمع نمایندگان کرمانشاه در ادامه با اشاره به عملکرد رسانه‌های بیگانه در وارونه جلوه دادن خدمات دولت در امدادرسانی، گفت: از ابتدای وقوع زلزله به رغم وجود برخی نواقص دولت و مردم پای کار بوده و تمام تلاش‌شان را برای رفع مشکلات انجام دادند. به شخصه شاهد بودم که برخی مسئولان تا ۷۲ ساعت استراحت کافی نداشتند و تمامی تلاش‌شان را به کار بردند تا در وهله اول کسانی که زیر آوار ماندند را نجات دهند و تعللی در امدادرسانی وجود ندارد و بعد نیازهای اولیه مردم را تامین کنند.

وی ادامه داد: قطعا در این زلزله مشخص شد که کدام مدیر مدبرانه‌تر و بهتر کار می‌کند ولی در خلال این اتفاقات مصاحبه‌ای درباره تعلل در آبرسانی به شهرهای زلزله‌زده انجام دادند و حتی با خطاب قرار دادن وزیر کشور به ایشان گفتم که آمارهای اشتباه به او داده‌اند. متاسفانه برخی رسانه‌های بیگانه از این مصاحبه بنده سوء استفاده کرده و آن را دستاویزی برای حمله به وزیر و برخی دستگاه‌های دولتی قرار دادند.

این عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس ادامه داد: بنده در چهارمین روز بعد از وقوع زلزله در قالب توئیتی به این موضوع اشاره کردم که از زمان زلزله کرمانشاه، آمریکا هر روز یک قانون و حکم اجرایی تحریمی علیه ایران صادر کرده است که بهتر است سیاستمداران آمریکایی حداقل از سگ‌های زلزله‌یاب شرف یاد بگیرند.

وی ادامه داد: آمریکا حتی به کمک‌هایی که مردم در کانادا و آمریکا برای زلزله‌زدگان جمع کرده بودند نیز رحم نکرد و آنها را به بهانه تحریم بلوکه کرد، این خود نشان از خوی ضدانسانی آمریکا دارد. رسانه‌های بیگانه نیز با همین شیوه به دنبال وارونه نشان دادن خدمات دولت و ملت به مناطق زلزله‌زده هستند، آنها هیچگاه دوست ملت ایران نبوده و همواره دشمنان ما می‌باشند.

فلاحت‌پیشه با تاکید بر اینکه وزرای بهداشت و کشور در طول مدت وقوع زلزله در این مناطق حضور داشتند، گفت: جلسات مستمری در کرمانشاه و تهران برگزار شد که برخی از این جلسات روی زمین و در مناطق زلزله‌زده برای تسریع در روند امدادرسانی صورت گرفت.

وی اظهار کرد: رییس مجلس نیز چندین بار با من تماس گرفتند. مقام معظم رهبری نیز جلساتی با سران قوا و مسئولان امر برگزار کردند و دستورات اکیدی برای کمک‌ به زلزله‌زدگان صادر کردند که اینها همه نشان می‌دهد که دولت و ملت و تمامی مسئولان در کنار هم فارغ از هرگونه تفکر جناحی، حزبی، قومی و مذهبی حضور دارند تا به مردم زلزله‌زده کمک کنند، امیدواریم حداقل انصاف در رسانه‌های بیگانه حاکم شود.

 

شهردار تازه‌آباد: توان جمع آوری همه ‌زباله‌ها را نداریم

شهردار تازه آباد ثلاث باباجانی با اشاره به مشکلات پیش آمده پس از وقوع زلزله در خصوص جمع آوری زباله شهر گفت: 10 دستگاه خودروی حمل زباله و 30 نیروی شهرداری برای جمع آوری کامل زباله های شهر تازه آباد نیاز است.

عنایت عثمانی با اشاره به جمعیت 15 هزار نفری شهر تازه آباد ثلاث باباجانی، گفت: در زلزله اخیر بین 60 تا 70 درصد خانه های شهر خسارت دیدند.

وی افزود: خسارت خانه های به حدی است که دیگر قابل استفاده نیست و هم اکنون مردم در بیرون از خانه‌های خود اسکان دارند.

عثمانی با بیان اینکه چادر و اقلام مورد نیاز به شهر می‌رسد، گفت: متاسفانه بر اثر نبود برنامه ریزی و توزیع نامناسب تعدادی بیش از حد اقلام کمکی دریافت کرده و تعدادی کمبود دارند.

وی تصریح کرد: هم اکنون خانوارهایی در شهر هستند که برای اسکان خود نیازمند چادر هستند و چادر، لباس گرم و پتو و نایلون از نیازهای اصلی مردم زلزله زده تازه آباد است.

شهردار تازه آباد با اشاره به تلاش شبانه‌روزی نیروهای شهرداری این شهر، گفت: متاسفانه کمبود نیرو و نیز کمبود دستگاه‌های حمل زباله موجب شده نتوان تمام زباله‌های شهر را جمع آوری کرد.

وی افزود: اسکان مردم در شهر پراکنده است و برای همین جمع آوری زباله با مشکلاتی همراه است.

عثمانی تصریح کرد: هم اکنون بیش از 10 خودروی حمل زباله و 30 نیروی شهرداری نیاز است تا بتوانیم کار جمع آوری زباله‌های شهر را انجام دهیم.

وی افزود: در این زمینه به شهرداری تهران درخواست داده ایم، اما تاکنون چیزی دست ما نرسیده است.

شهردار تازه آباد تاکید کرد: تنها تعدادی خودروی حمل زباله‌ از کرمانشاه، روانسر و پاوه ارسال شده که کفایت نیاز شهر را نمی‌دهد.

عثمانی افزود: وجود زباله در شهر می‌تواند اپیدمی بیماری‌های مختلفی را رقم بزند و در این زمینه نیاز به کمک داریم.

تکمیل خط انتقال آب قصر شیرین - سرپل ذهاب و شبکه آب شهری

مدیرعامل آبفای استان تهران گفت: تکمیل خط انتقال آب قصر شیرین به سرپل ذهاب و ترمیم شبکه آب این شهر انجام شده و از روز گذشته بازسازی شبکه‌های توزیع آب روستاهای منطقه آغاز شده است.

محمد پرورش ادامه داد: طی روزهای گذشته ۱۰۰ حمام سیار و ۵۰ دستشویی در نقاط مختلف شهر سرپل ذهاب برپا شده است و ۳۶هزار بسته آب ۱.۵ لیتری در اختیار زلزله‌زدگان قرار گرفته است.

او گفت: نیروهای امدادی آبفای استان تهران در قالب هشت گروه فعالیت دارند و با اقدام این نیروها سیستم تصفیه‌خانه آب سرپل ذهاب ارتقا یافته است.

پرورش هم‌چنین از راه‌اندازی دوباره تصفیه‌خانه فاضلاب این شهر خبر داد و با تشریح روند امدادرسانی نیروهای این شرکت در حادثه زمین‌لرزه استان کرمانشاه گفت: نیروهای آبفای استان تهران در بخش‌های کنترل کیفیت آب (آزمایشگاه‌های سیار و نمونه‌برداری)، ترمیم خطوط لوله و شبکه توزیع، باز راه‌اندازی تصفیه‌خانه‌های آب و فاضلاب، توزیع اقلام ضروری (بسته‌های آب، چادر و خوراک) و استقرار سرویس‌های بهداشتی (حمام و دست‌شویی) در حال کمک‌رسانی هستند.

وی خاطرنشان کرد: شبکه و خطوط انتقال آب شهر سرپل ذهاب انجام شده است و نیروها برای بازسازی شبکه آب روستاهای منطقه، از دیروز کار خود را آغاز کرده‌اند.

او ادامه داد: ۲۵ دستگاه تانکر آب‌رسانی بهداشتی، چهار دستگاه بسته‌بندی آب آشامیدنی، دو دستگاه تصفیه آب با مجموع دبی ۳۲ لیتر در ثانیه، سه دستگاه جرثقیل و یک دستگاه دیزل ژنراتور در منطقه سرپل ذهاب مستقر هستند.

۴۷۴۷

منبع: خبرآنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۶۸۲۴۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چرا ژاپن سیاست تخریب و ساخت مجدد دارد؟

ساختمان‌های بسیاری از مناطق ژاپن برای طولانی‌مدت طراحی نشده‌اند، بلکه عمر مفید ۳۰ ساله دارند و وقتی صاحب خانه از دنیا می‌رود، خانه او برای ساختن خانه جدید تخریب می‌شود.

به گزارش سرویس ترجمه خبرگزاری ایمنا، سیاست تخریب و ساخت دوباره ساختمان‌ها برای بسیاری از پروژه‌های توسعه حومه‌شهری ژاپن صدق می‌کند. خسارات و تخریب‌های جنگ جهانی دوم در کشور ژاپن، به شدت این کشور را با مشکل کمبود عرضه مسکن در برابر تقاضا مواجه کرد و دولت این کشور طی دوران پس از پایان جنگ در سال ۱۹۴۵ اقدامات زیادی از جمله ایجاد سازمان‌ها، نهادها و وضع قوانینی در جهت سیاست جدید مسکن انجام داد. یکی از این اقدامات، ساخت مسکن‌های حاشیه‌شهری و ارزان‌قیمت به‌عنوان راه‌حلی اضطراری در این مناطق بود.

به دلیل محدودیت‌های زمانی و مکانی، کیفیت ساخت این ساختمان‌ها ضعیف بود که موجب شد از نظر استاندارهای فعلی ژاپن در سطح پایینی قرار داشته باشند. رشد اقتصادی سریع در دوران پس از جنگ جهانی، ژاپن را به یکی از کشورهای پیشرو در زمینه صنعت تبدیل کرد و این خانه‌های ارزان‌قیمت دیگر پاسخگوی نیاز مسکن‌های با کیفیت نبود.

علاوه بر این، زمین‌لرزه‌های مکرر این جزیره به مرور زمان قوانین را تغییر داد و بر اساس قانون جدید خانه‌های ساخته‌شده دوران پس از جنگ که ساختمان‌های نسل دوم نامیده می‌شدند، باید در سال ۱۹۹۰ تخریب می‌شدند.

بدیهی است که مردم ژاپن برای زندگی در خانه‌های قدیمی که مطابق با مقررات آن زمان ساخته شده‌اند و شرایط آن‌ها نشان‌دهنده پایان عمر مفید آن‌ها است، ارزشی قائل نیستند. این ساختمان‌ها پس از فوت صاحب خانه تخریب می‌شوند و با مسکن‌های با کیفیت و پیرو استاندارد بالاتر جایگزین می‌شوند. اکنون ساختمان‌های ساخته‌شده در زمین‌های این مناطق در سومین تکرار خود هستند. بر اساس استانداردهای جدید خانه‌ها باید تا حد امکان پایدار ساخته شوند و حداقل چندین دهه و در صورت امکان چند قرن دوام داشته باشند.

قوانین ساخت‌وساز در ژاپن

در طول فرایند ساخت‌وساز یک ساختمان، مقدار انرژی تجسم‌یافته و انرژی مورد نیاز برای ساخت، حمل‌ونقل و مدیریت مواد، بسیار زیاد است، به‌طوری‌که فعالیت‌های ساختمانی تقریباً ۳۵ درصد از انتشار جهانی دی‌اکسید کربن را تشکیل می‌دهد. بنابراین خانه‌های ۳۰ ساله دوران پس از جنگ، پایدار نیستند و الزامات شهر پایدار را برآورده نمی‌کنند. بر اساس کتاب «۱۰۱ قانون اساسی برای ساختمان‌ها و شهرهای پایدار» دوام، انعطاف‌پذیری و بهره‌وری انرژی باید سنگ بنای معماری پایدار در نظر گرفته شود. سیاست‌های طراحی شهری فراتر از جنبه‌های معماری هستند و در معادلات بهره‌وری، حمل‌ونقل را نیز در نظر می‌گیرند.

تغییر پارادایم در شهرسازی «حومه» ژاپن

تکنیک تخریب و ساخت زمین‌های حومه‌شهری به دلیل اثرات زیست‌محیطی که در هزینه‌های ساخت‌وساز منعکس می‌شود، در حال تغییر است. همچنین با کاهش جمعیت و افزایش سن، بیشتر مردم حومه‌ها را ترک می‌کنند و در کلان‌شهرها و مراکز شهری ساکن می‌شوند.

آمار نشان می‌دهد که در حال حاضر مردم ژاپن ۱۳ درصد مناطق حومه‌شهری را ترک کرده‌اند و پیش‌بینی می‌شود که این رقم تا سال ۲۰۳۳ به حدود ۳۰ درصد خواهد رسید که معادل ۲۱.۷ میلیون خانه متروکه است. خانه‌های متروکه و زمین‌های بدون صاحب برای کشور مشکل ایجاد می‌کند و موجب می‌شود که تعداد معدودی از مردم که هنوز در این مناطق زندگی می‌کنند، نتوانند با پرداخت مالیات زیرساخت‌های عمومی خود مانند شبکه‌های قطار، بیمارستان‌ها یا جاده‌ها را حفظ کنند. بنابراین طرح «بازسازی، نه تخریب» در شهرها و برنامه‌های توسعه حومه شهرهای بزرگ راه‌اندازی شد که بر اساس آن، خانه‌های بالای ۳۰ سال تخریب نمی‌شوند، مگر این‌که مقررات مربوط به زلزله را نقض کنند.

به این ترتیب بسیاری از جوانان در خانه‌های قدیمی ساکن می‌شوند و در صورت امکان آن‌ها را نوسازی می‌کنند تا هم‌زمان از مزایای ساختمان موجود و ایده‌های بازسازی استفاده کنند. بدیهی است که هزینه بازسازی یک ملک بسیار کمتر از تخریب و ساخت دوباره آن است، جنبه‌ای که امروزه نسل جوان به آن توجه می‌کند و رویه ژاپنی‌ها برای تخریب و ساخت ساختمان‌های جدید مطابق با سیاست‌های پایداری را پایان می‌دهد.

کد خبر 750611

دیگر خبرها

  • حماس با پیشنهاد آتش‌بس در غزه موافقت کرد
  • موافقت رئیس جمهور با پیشنهاد استاندار کرمانشاه برای تشکیل کارگروه اشتغالزایی
  • موافقت رئیس جمهور با پیشنهاد استاندار کرمانشاه مبنی بر تشکیل کارگروه اشتغالزایی
  • اجرای ۱۸۰ برنامه شاخص هفته بسیج در شاهرود پیش‌بینی شد
  • کارگروه چابک و اثرگذار برای کاهش نرخ بیکاری
  • عدم انجام تکالیف قانونی سازمان حفاظت محیط زیست در خصوص ارزش‌گذاری مناطق تحت مدیریتش
  • چرا ژاپن سیاست تخریب و ساخت مجدد دارد؟
  • شش پیشنهاد ایران به سران کشور‌های اسلامی در خصوصی رژیم صهیونیستی
  • (ویدئو) قیمت خانه در مناطق اعیان‌نشین کابل فقط ۹ میلیارد تومان
  • یک قلب بزرگ پشت این چهره؛ دیگو کوستا در نقش قهرمان سیل‌زدگان برزیل / عکس