Web Analytics Made Easy - Statcounter

در سومین روز پس از وقوع زلزله 7.3 ریشتری کرمانشاه امدادرسانی هم‌چنان ادامه دارد و مسئولان از پایان کار آواربرداری خبر می‌دهند و امید می‌رود امدادرسانی به زلزله‌زدگان و آسیب‌دیدگان ناشی از زلزله به‌زودی تکمیل شود. تاکنون نیز برابر آخرین آمارها ۹۳۸۸ مجروح از زمان وقوع زلزله به بیمارستان‌ها مراجعه کرده‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این در حالی است که شمار جان‌باختگان ۴۳۲ تن اعلام شده است.

ارسال 27 محموله کمک مردمی به مناطق زلزله‌زده استان کرمانشاه

27 محموله از  کمک‌های غیرنقدی مرم کرمانشاه به مناطق زلزله‌زده استان ارسال شد.

به گزارش ایسنا، کمک‌های مردمی شامل چادر، پوشاک، آذوقه، دارو و مایحتاج عمومی وسایل و اثاثیه منزل است که به مناطق آسیب‌دیده از زلزله اخیر ارسال شد.

این کمک‌های مردمی با محوریت سازمان فرهنگی و اجتماعی شهرداری کرمانشاه و در چهار مرکز جمع‌آوری کمک‌های غیرنقدی جمع‌آوری شده است.

روز گذشته(سه شنبه) شهروندان کرمانشاهی بیش از ۱۳۵ هزار بطری آب معدنی، ۵۴۰۰ تخته پتو، ۳۷ هزار کنسرو و مربا، ۲۱۰ تخته چادر مسافرتی، مقدار قابل توجهی زیرانداز، لباس گرم، دارو و لوازم بهداشتی به هم استان های خود در سرپل ذهاب، قصر شیرین، ثلاث باباجانی، ازگله و سایر مناطق آسیب‌دیده کمک کردند.

این پایگاه‌ها در پارک شاهد، فرهنگسرای شهر(چهارراه جوانشیر)، فرهنگسرای کوثر(ابتدای خیابان گذرنامه) و فرهنگسرای گل نرگس(ابتدای شهرک ژاندارمری) مستقر هستند.

بی‌نظمی در توزیع اقلام ضروری به زلزله‌زدگان

نماینده اسلام‌آباد غرب و دالاهو با بیان این‌که بزرگ‌ترین مشکل نحوه توزیع اقلام مورد نیاز زلزله‌زدگان است، گفت: مشکل در تأمین اقلام مورد نیاز زلزله‌زدگان چون پتو، دارو، غذا و چادر وجود ندارد، مشکل فعلی در نحوه توزیع اقلام به نیازمندان و زلزله‌زدگان است که متأسفانه بی‌نظمی ایجاد کرده است.

«حشمت‌الله فلاحت‌پیشه» در گفت‌وگو با ایسنا در توضیح آخرین وضعیت مناطق زلزله‌زده سرپل ذهاب و اسلام‌آباد غرب، گفت: زلزله در گیلان غرب، قصر شیرین و دالاهو و اسلام‌آباد غرب رخ داده اما عمق فاجعه در سر پل ذهاب و روستاهای اطراف است.

وی با اشاره به حضور هیئتی از کمیسیون بهداشت و وزارت بهداشت به مناطق زلزله‌زده سرپل ذهاب، گفت: مسئولان محلی و استان‌های مختلف از لحاظ بهداشتی و درمانی سنگ تمام گذاشتند، کمک‌های امدادی رسیده است. اکنون شرایط از مرحله بحران عبور کرده و اوج بحران گذشته و وارد مرحله توزیع اقلام ضروری شده‌ایم که متاسفانه در این باره ضعف وجود دارد.

فلاحت‌پیشه توضیح داد: در تأمین اقلام ضروری چون چادر، غذا، آب و دارو مشکلی وجود ندارد، بلکه مشکل در توزیع این اقلام است که بی‌نظمی ایجاد کرده به طوری که به‌علت بسیج همگانی برای امدادرسانی و آواربرداری اقلام مورد نیاز به همه نیازمندان و زلزله‌زدگان نرسید، این بی‌نظمی باعث شد که مردم خود وارد توزیع اقلام شوند به همین دلیل برخی نتوانستند اقلام امدادی را دریافت کنند.

نماینده مردم اسلام‌آباد غرب و دالاهو ادامه داد: هم‌اکنون نیروهای نظامی و انتظامی کار توزیع اقلام امدادی را در دست گرفتند که امیدواریم این روند با نظم انجام شود و مشکلی در توزیع وجود نداشته باشد.

وی درباره اسکان موقت زلزله‌زدگان، گفت: هنوز مناطق زلزله‌زده با پس لرزه‌های شدیدی روبروست که برخی از این پس‌لرزه‌ها امکان وارد شدن جراحات را به مردم دارد به همین دلیل اردوگاه‌هایی در مناطق مختلف شهر در نظر گرفته شده تا مردم در آن اسکان یابند البته برخی خواستار چادرهایی برای استقرار مقابل منازل‌شان هستند که باز هم چادر مورد نیاز آنها تامین شده و از این به بعد لازم است که بیشتر مردم همکاری کنند.

فلاحت‌پیشه در خصوص درمان مجروحان زلزله‌زده نیز گفت:‌ با توجه به خراب شدن بخشی از بیمارستان اسلام‌آباد غرب، بیمارستان صحرایی مستقر شده و کار درمان مجروحان در حال انجام است. اکنون اوضاع از حالت بحران گذشته و مسئولان در تلاشند تا آب و برق تمامی مناطق زلزله‌زده وصل شود، حتی در برخی از مناطق مجددا نانوایی‌ها مشغول به کار شدند.

نماینده مردم اسلام‌آباد غرب و دالاهو درباره آسیب‌های وارد شده به مسکن مهر سرپل ذهاب، گفت: بیشترین فوتی‌ها مربوط به مسکن مهر نبوده، مسکن مهر آسیب دیده اما بیشتر کشته شده‌های زلزله از روستاها هستند.

وی درباره تخریب بیمارستان اسلام‌آباد غرب در پی زلزله، گفت: بیمارستان 126 تختخوابی اسلام‌آباد غرب چند ماه گذشته آن هم با تجهیزات جدید افتتاح شد که در پی زلزله بخش عمده آن تخریب شد. آن هم در شرایطی که مجروحان زلزله از مناطق مختلف به غرب استان کرمانشاه یعنی بیمارستان اسلام‌آباد غرب آورده شده بودند.

فلاحت‌پیشه اضافه کرد: در حالی‌که پرستاران و پزشکان مشغول درمان بیماران اعزام شده به این بیمارستان بودند زلزله باعث تخریب این بیمارستان شد، این همان عمق فاجعه است که پزشکان و پرستاران به جای درمان مجبور شدند که مجروحان را سریعاً از بیمارستان خارج کنند و حتی تخت‌های بیمارستانی را در حیاط مستقر کرده و بدون تجهیزات به درمان بیماران پرداختند البته این بیماران بلافاصله به سایر بیمارستان‌ها منتقل شدند.

وی گفت: قطعاً اگر بیمارستان اسلام‌آباد غرب تخریب نمی‌شد آمار مجروحان افزایش پیدا نمی‌کرد چون همین موضوع باعث کند شدن روند درمان مجروحان شد. این خود عاملی است که اکنون مدعی‌العموم به موضوع دلیل تخریب شدن این بیمارستان تازه تاسیس وارد شده است آن هم در شرایطی که بیمارستان دیگری با قدمت 30 ساله تنها آسیب جزئی دیده است.

نماینده مردم اسلام‌آباد غرب و دالاهو با قدردانی از نیروهای ارتش، بسیج و سپاه برای کمک به زلزله‌زدگان، گفت: هر شهر را به چهار قسمت تقسیم می‌کردند تا مردم را از زیر آوار در بیاورند همین اقدام سریع باعث شد که تلفات بیش از این نشود.

فلاحت‌پیشه هم‌چنین حضور رئیس‌جمهور در مناطق زلزله‌زده را دلگرمی دانست و از آن قدردانی و ابراز امیدواری کرد که قول‌های داده شده عملیاتی شود.

آخرین وضعیت کرمانشاه 3 روز پس از زلزله 7.3 ریشتری

مدیرکل مدیریت بحران استان کرمانشاه گفت: تاکنون 28 هزار تخته چادر در مناطق زلزله‌زده استان توزیع شده است.

«رضا محمودیان» در گفت‌وگو با خبرنگار ایسنا، با اشاره به آخرین وضعیت مناطق زلزله‌زده کرمانشاه اظهار کرد: کار آواربرداری در همه مناطق انجام شده است.

وی ادامه داد: حتی دورترین روستاها نیز مورد رسیدگی قرار گرفته و آواربرداری در آن‌ها انجام شده است و صحبت‌هایی که در خصوص عدم رسیدگی به روستاها مطرح می‌شود صحت ندارد.

مدیرکل مدیریت بحران استان کرمانشاه آخرین آمار کشته‌ها را 432 نفر اعلام کرد و یادآور شد: البته نمی‌توان با قاطعیت گفت کسی هنوز زیر آوار نمانده است.

محمودیان با بیان این‌که توزیع اقلام نیز در همه مناطق خصوصاً روستاها انجام شده است، تصریح کرد: فقط 28 هزار تخته چادر توزیع کردیم.

به گفته این مسئول، کمبودی از نظر اقلام اساسی وجود ندارد و به‌صورت زمینی و هوایی در مناطق آسیب‌دیده در حال توزیع است.

وی خاطرنشان کرد: حتی دورترین روستاها هم اگر نیازمند اقلامی باشند به ما اطلاع می‌دهند و کمک برای آن‌ها ارسال می‌شود.

محمودیان با بیان این‌که آب و برق مناطق زلزله‌زده نیز برقرار شده است، یادآور شد: در سرپل ذهاب معابر روشنایی دارند، اما برق خانه‌ها هنوز وصل نشده که آن هم حداکثر تا فردا برقرار می‌شود.

برآورد خسارت 2600 میلیارد تومانی زلزله/ تخریب صددرصدی 16 هزار واحد مسکونی

معاون‌ عمرانی استانداری کرمانشاه از برآورد خسارت 2600 میلیارد تومانی واحدهای مسکونی، اداری و تأسیسات زیربنایی استان در زلزله اخیر خبر داد.

«مجتبی نیک‌کردار» در گفت‌وگو با خبرنگار ایسنا، با اشاره به برآورد خسارت اولیه 2600 میلیارد تومانی زلزله در استان کرمانشاه، گفت: طبق برآورد اولیه صورت گرفته 800 میلیارد تومان خسارت به واحدهای مسکونی، خدماتی و تجاری  استان در مناطق زلزله‌زده وارد شده است.

وی افزود: هم‌چنین بر اساس برآورد اولیه 1800 میلیارد تومان خسارت به ساختمان‌های دولتی و زیرساخت‌ها و تأسیسات زیربنایی استان در این مناطق وارد شده است.

معاون عمرانی استانداری کرمانشاه خاطرنشان کرد: این ارقام برآورد اولیه است و امکان افزایش آن وجود دارد.

نیک‌کردار با اشاره به آسیب 31 هزار واحد مسکونی شهری و روستایی در زلزله اخیر استان، گفت: از این تعداد 11 هزار واحد مسکونی روستایی و 5000 واحد مسکونی شهری آسیب 100 درصدی دیده‌اند.

وی افزود: شمار واحدهای دولتی خسارت‌دیده اعم از مدارس، ادارت، بیمارستان‌ها و خسارت به تأسیسات زیربنایی شامل آب و برق نیز بسیار زیاد است.

نیک‌کردار با اشاره به جلسه دیروز ستاد مدیریت بحران استان با حضور رئیس‌جمهور، گفت: در این جلسه مصوب شد 800 میلیارد تومان تسهیلات برای ساخت واحدهای مسکونی آسیب‌دیده در مناطق زلزله‌زده اختصاص داده شود.

وی افزود: همچنین مصوب شد 200 میلیارد تومان تسهیلات بلاعوض نیز برای این امر به استان اختصاص داده شود.

معاون عمرانی استانداری کرمانشاه تصریح کرد: برای جبران خسارت واحدهای دولتی و تأسیسات زیربنایی نیز قرار است در جلسه هیئت دولت مصوباتی به تصویب برسد.

پیش‌بینی اتلاف 30 درصدی دام‌های مناطق زلزله‌زده کرمانشاه

رئیس اداره بهداشت و مدیریت بیماری‌های دامی اداره‌کل دامپزشکی استان کرمانشاه گفت: پیش‌بینی می‌شود 30 درصدی دام‌های مناطق زلزله‌زده استان تلف شده باشند.

به گزارش ایسنا، «مجید همتی» با اشاره به آمار اتلاف دام‌های مناطق زلزله‌زده استان کرمانشاه اظهار کرد: وجود لاشه دام‌های تلف شده در منطقه منجر به آلودگی های زیست محیطی و شیوع بیماریهای قابل انتقال به انسان می شود.

وی خاطرنشان کرد: اداره‌کل دامپزشکی استان کرمانشاه همه توان خود را برای حفظ باقی مانده جمعیت دامی با انجام عملیات ضدعفونی، واکسیناسیون و دیگر اقدامات لازم هم‌چنین دفن بهداشتی لاشه‌ها به‌منظور تأمین سلامت مردم منطقه با اعزام اکیپ‌های دامپزشکی به کار گرفته است.

رئیس اداره بهداشت و مدیریت بیماری‌های دامی اداره‌کل دامپزشکی استان کرمانشاه با بیان این‌که تاکنون 17 اکیپ دامپزشکی برای این منظور به مناطق زلزله‌زده اعزام شده، تصریح کرد: باید هرچه سریع‌تر نسبت به دفن بهداشتی لاشه‌های تلف شده اقدام کرد که در این راستا ادارات کل دامپزشکی استان‌های معین استان کرمانشاه نیز برای اعزام اکیپ‌های خود اعلام آمادگی کرده‌اند که در صورت نیاز حتماً از آن‌ها مساعدت خواهیم گرفت.

وی با ابراز تأسف و همدردی با مردم و آسیب‌دیدگان، از آن‌ها خواست تا برای دفن بهداشتی تلفات دام‌های خود از توان نظارتی کارشناسان دامپزشکی بهره بگیرند و مراتب را از طریق سامانه تلفنی 1512 و یا سامانه پیامکی 100010001512 به اطلاع کارشناسان دامپزشکی برسانند تا در اسرع وقت نسبت به دفن بهداشتی دام‌ها اهتمام ورزند.

احتمال انتشار «عفونت» در مناطق زلزله‌زده

رئیس گروه بیماری‌های واگیردار معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه از احتمال انتشار عفونت در مناطق زلزله‌زده استان خبر داد.

دکتر «حمید خسروی» در گفت‌وگو با ایسنا، با بیان این‌که احتمال انتشار عفونت در مناطق زلزله‌زده وجود دارد، گفت: در بحران‌های این چنینی به‌علت وجود اجساد مانده در زیر آوار احتمال انتشار عفونت وجود دارد.

وی افزود: هم‌چنین لاشه حیوانات و احشام مانده در زیر آوار نیز می‌تواند موجب انتشار عفونت در مناطق زلزله‌زده شود.

خسروی تصریح کرد: برای پیشگیری از عفونت باید به سرعت اجساد از زیر آوار بیرون کشیده شده و کار آواربرداری انجام شود.

رئیس گروه بیماری‌های واگیردار معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه افزود: از طرفی افراد باید در این شرایط به شدت بهداشت فردی را در نظر گرفته و آب سالم مصرف کنند.

خسروی با اشاره به قطعی آب در برخی مناطق و روستاها، گفت: افراد در این شرایط باید از آب معدنی استفاده کرده و در صورت عدم دسترسی، چنانچه مجبور به استفاده از آب چشمه و رودخانه هستند باید حتما آن را قبل از مصرف بجوشانند.

خسروی بر دفع بهداشتی زباله و فاضلاب در این شرایط تأکید کرد و افزود: مسئولان باید به این امر توجه داشته باشند، چون نداشتن توجه به این امر می‌تواند زمینه‌ساز بروز بیماری‌های عفونی در منطقه شود.

احتمال استمرار پس‌لرزه‌ها تا ماه‌ها در کرمانشاه

مسئول شبکه لرزه‌نگاری استان کرمانشاه از روند کاهشی پس‌لرزه‌ها در کرمانشاه خبر داد و گفت: تا هشت صبح امروز (24 آبان)، 268 پس‌لرزه در استان رخ داده است.

«فرهاد فروزی» در گفت‌وگو با خبرنگار ایسنا، اظهار کرد: پس از زلزله بزرگ 7.3 ریشتری تاکنون 268 پس لرزه در استان رخ داده که 23 مورد آن بزرگتر از چهار ریشتر بوده است.

وی ادامه داد: از این تعداد 17 مورد مربوط به همان روز (21 آبان) و بعد از وقوع زلزله اصلی تا 12 شب بوده است.

مسئول شبکه لرزه‌نگاری استان کرمانشاه با بیان این‌که در نخستین روز پس از زلزله 162 پس لرزه داشتیم، خاطرنشان کرد: این پس‌لرزه‌ها با روند کاهشی قابل توجه در روز دوم پس از زلزله(23 آبان) به 69 مورد رسید و امروز نیز تاکنون 20 مورد بود.

فروزی این زلزله را از بعد بزرگی و میزان انرژی که تخلیه شد بی‌نظیر دانست و تصریح کرد: تاکنون سابقه زلزله به این بزرگی در منطقه زاگرس نداشتیم.

وی در خصوص خطرناک بودن پس لرزه‌ها نیز خاطرنشان کرد: در خود شهر کرمانشاه خطر جدی وجود ندارد، اما در مناطق زلزله‌زده با توجه به آن‌که بر اثر زلزله اصلی استحکام ساختمان‌ها کم شده ممکن است با زلزله چهار ریشتری هم دچار آسیب شود.

مسئول شبکه لرزه‌نگاری کرمانشاه با بیان این‌که نمی‌توان مدت زمان ادامه پس لرزه‌ها را دقیق مشخص کرد، افزود: پس لرزه‌ها ممکن است تا ماه‌ها ادامه داشته باشد.

فروزی در خصوص شایعاتی که در فضای مجازی برای وقوع یک زلزله بزرگ مطرح است، گفت: در هیچ کجای دنیا تاکنون ابزاری برای پیش‌بینی دقیق زلزله وجود ندارد.

خسارت و تخریب 40 هزار واحد مسکونی در کرمانشاه

استاندار کرمانشاه گفت: در برآورد اولیه ما حدود ۴۰ هزار واحد مسکونی شهری و روستایی در زلزله اخیر خسارت‌دیده و یا تخریب شده‌اند.

به گزارش ایسنا، «هوشنگ بازوند» در نشست با رئیس ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) اظهار کرد: از ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) توقع داریم برای کمک به زلزله‌زدگان، با همه توان به یاری ما بشتابند.

وی افزود: از کمیسیون عمران مجلس نیز می‌خواهیم یک ردیف اعتباری ویژه در بودجه سال آینده برای کمک به زلزله‌زدگان استان اختصاص دهد.
 
استاندار کرمانشاه گفت: اگر در روند بازسازی، بوروکراسی بانک‌ها دست و پاگیر باشد باعث نارضایتی حادثه‌دیدگان می‌شود. 

دکتر «مخبر» رئیس ستاد اجرایی فرمان امام (ره) نیز با بیان این‌که زلزله کرمانشاه باعث اندوه عمیق مقام معظم رهبری شده است، گفت: آمده‌ایم با همه توان به مردم خدمت کنیم.

وی افزود: تا دو ساعت دیگر 10 هزار پتو به شهرستان ثلاث باباجانی ارسال می‌شود.

مخبر یادآور شد: 50 هزار کنسرو ، ۱۵ هزارکیلو خرما، هزار دستگاه والور و تعدادی پوشاک گرم و اورکت نیز امروز به ثلاث باباجانی فرستاده می‌شود.

خسارت 200 میلیاردی دو بیمارستان/ شکایت از پیمانکار بیمارستان نوساز «اسلام آبادغرب»

معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه از آسیب دو بیمارستان سرپل‌ ذهاب و فاز توسعه بیمارستان اسلام آبادغرب در زلزله اخیر خبر داد.

دکتر «قباد محمدی» در گفت‌وو با خبرنگار ایسنا، اظهار کرد: متأسفانه به‌دنبال زلزله اخیر دو بیمارستان سرپل ذهاب و فاز توسعه بیمارستان اسلام آبادغرب آسیب جدی دیدند.

وی افزود: بیمارستان 96 تختخوابی سرپل ذهاب به لحاظ ظاهری 30 درصد آسیب دیده، اما از آنجا که سازه ساختمان دچار آسیب‌شده قابل استفاده نیست.

محمدی تصریح کرد: متأسفانه در این زلزله فاز توسعه 120 تختخوابی بیمارستان اسلام آبادغرب نیز که امسال به بهره‌برداری رسیده دچار آسیب شده است، بطوری‌که فعلاً قابل استفاده نیست و سازه آن خسارت‌دیده است.

معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه با بیان این‌که دانشگاه در مراجع قضایی طرح شکایت کرده است، گفت: جای تأسف است که بیمارستان تازه تأسیس که باید امن‌ترین جای یک شهر باشد، پیش از همه ساختمان‌های شهر در زلزله دچار آسیب شود و به همین علت از پیمانکار پروژه شکایت کردیم.

محمدی هم‌چنین با اشاره به آسیب مراکز بهداشتی در سه شهرستان سرپل ذهاب، ثلاث باباجانی و اسلام آبادغرب گفت: خوابگاه‌های دانشگاه نیز در کرمانشاه دچار خسارت جزیی شدند.

وی برآورد ریالی خسارت‌های وارد شده به بخش‌های درمان استان را 210 میلیارد تومان برشمرد و افزود: عمده این مبلغ مربوط به خسارت دو بیمارستان سرپل ذهاب و اسلام آبادغرب است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۶۳۴۵۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خسارت ۴۸ هزار میلیارد ریالی سیل اردیبهشت به بخش کشاورزی فارس

رئیس اداره مدیریت بحران و کاهش مخاطرات بخش کشاورزی سازمان جهاد کشاورزی استان فارس برآورد اولیه خسارت‌ به زیر بخش‌های کشاورزی این استان در اثر سیل اخیر را ۴۸ هزار و ۱۵۰ میلیارد ریال اعلام کرد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از فارس و به نقل از روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان، سمیه سلیمی، امروز_ سه‌شنبه هجدهم اردیبهشت_ از برآورد اولیه ۴۸ هزار و ۱۵۰ میلیارد ریالی خسارت سیل اردیبهشت به زیربخش‌های کشاورزی استان مازندران خبر داد.

وی با بیان اینکه این خسارت ناشی از سیل و تگرگ هفته دوم اردیبهشت سال‌جاری است، اظهار کرد: بیشترین خسارت به زیربخش زراعی و در سطح ۵۳ هزار و ۱۶۶ هکتار وارد شده که برآورد اولیه آن مبلغ ۲۸ هزار میلیارد ریال است.

رئیس اداره مدیریت بحران و کاهش مخاطرات بخش کشاورزی سازمان جهاد کشاورزی استان فارس گفت: مزارع کلزا، گندم، جو، سبزی و صیفی‌جات از جمله محصولات خسارت دیده در این حادثه هستند.

وی برآورد خسارت وارده به زیربخش باغبانی را ۱۸ هزار و ۴۰۰ میلیارد ریال دانست و تصریح کرد: سطحی معادل ۱۵ هزار و ۵۰۰ هکتار از باغات گل محمدی، مرکبات، انگور، بادام، گردو و سایر محصولات باغی در این حادثه دچار خسارت شده‌اند.

سلیمی اضافه کرد: در زیر بخش دامی خسارت وارد شده به ۱۸۰ رأس دام سبک، هزار کندوی زنبور عسل، یک استخر پرورش ماهی، ۱۶ تن علوفه و خوراک دام و ۳۰ باب جایگاه دام، در مجموع ۲۱۷ میلیارد ریال برآورد شده است.

وی با اشاره به زیرساخت‌های بخش کشاورزی استان فارس ادامه داد: ۱۸۰ کیلومتر جاده بین مزارع، ۶۰ کیلومتر کانال آبرسانی، ۲۱ رشته قنات، دو طرح تغذیه مصنوعی و ۳۱ هزار مترمربع تأسیسات مزارع خسارت دیده‌اند که برآورد اولیه آن مبلغی معادل هزار و ۵۵۰ میلیارد ریال است.

رئیس اداره مدیریت بحران و کاهش مخاطرات بخش کشاورزی جهاد کشاورزی فارس، برآورد خسارت وارده به ایل راه‌های عشایری این استان در سطح ۱۵۳ کیلومتر را ۲۰ میلیارد ریال اعلام کرد.

کد خبر 751457

دیگر خبرها

  • توزیع اقلام امدادی میان عشایر آسیب‌دیده از بارش باران در چهارمحال و بختیاری
  • سیل اردیبهشت ۴۸ هزار میلیارد ریال خسارت به بخش کشاورزی فارس زد
  • خسارت ۴۸ هزار میلیارد ریالی سیل اردیبهشت به بخش کشاورزی فارس
  • خسارت ۴۸ هزار میلیارد ریالی سیل به بخش کشاورزی فارس
  • خسارت ۵۰۰ میلیارد تومانی سیل به زیرساخت‌های مناطق عشایری
  • وارد آمدن خسارت بیش از ۲۵۳ میلیارد تومانی به بخش کشاورزی
  • خسارت ۸۹ میلیارد تومانی طوفان به زیرساخت‌های برق هرمزگان
  • توزیع اقلام لوازم خانگی بین مددجویان بسطام
  • خسارت ۸۹ میلیارد تومانی طوفان به زیرساخت‌های برق هرمزگان
  • خسارت ۲۵۳ میلیارد تومانی بارش‌های اخیر به کشاورزی کرمانشاه