Web Analytics Made Easy - Statcounter

نماینده اسلام‌آباد غرب و دالاهو با بیان اینکه بزرگ‌ترین مشکل نحوه توزیع اقلام مورد نیاز زلزله‌زدگان است، گفت: مشکل در تامین اقلام مورد نیاز زلزله‌زدگان همچون پتو، دارو، غذا و چادر وجود ندارد، مشکل فعلی در نحوه توزیع اقلام به نیازمندان و زلزله‌زدگان است که متاسفانه بی‌نظمی ایجاد کرده است.

ایران آنلاین / حشمت‌الله فلاحت‌پیشه  در توضیح آخرین وضعیت مناطق زلزله‌زده سرپل ذهاب و اسلام‌آباد غرب، گفت: زلزله در گیلان غرب، قصر شیرین و دالاهو و اسلام‌آباد غرب رخ داده اما عمق فاجعه در سر پل ذهاب و روستاهای اطراف است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به حضور هیاتی از کمیسیون بهداشت و وزارت بهداشت به مناطق زلزله‌زده سرپل ذهاب، گفت: مسئولان محلی و استان‌های مختلف از لحاظ بهداشتی و درمانی سنگ تمام گذاشتند، کمک‌های امدادی رسیده است. اکنون شرایط از مرحله بحران عبور کرده و اوج بحران گذشته و وارد مرحله توزیع اقلام ضروری شده‌ایم که متاسفانه در این باره ضعف وجود دارد.

فلاحت‌پیشه توضیح داد: در تامین اقلام ضروری همچون چادر، غذا، آب و دارو مشکلی وجود ندارد بلکه مشکل در توزیع این اقلام است که بی‌نظمی ایجاد کرده به طوری که به دلیل بسیج همگانی برای امدادرسانی و آواربرداری اقلام مورد نیاز به تمامی نیازمندان و زلزله‌زدگان نرسید، این بی‌نظمی باعث شد که مردم خود وارد توزیع اقلام شوند به همین دلیل برخی نتوانستند اقلام امدادی را دریافت کنند.

نماینده مردم اسلام‌آباد غرب و دالاهو ادامه داد: در حال حاضر نیروهای نظامی و انتظامی کار توزیع اقلام امدادی را در دست گرفتند که امیدواریم این روند با نظم انجام شود و مشکلی در توزیع وجود نداشته باشد.

وی درباره اسکان موقت زلزله‌زدگان، گفت: هنوز مناطق زلزله‌زده با پس لرزه‌های شدیدی روبروست که برخی از این پس‌لرزه‌ها امکان وارد شدن جراحات را به مردم دارد به همین دلیل اردوگاه‌هایی در مناطق مختلف شهر در نظر گرفته شده تا مردم در آن اسکان یابند البته برخی خواستار چادرهایی برای استقرار مقابل منازل‌شان هستند که باز هم چادر مورد نیاز آنها تامین شده و از این به بعد لازم است که بیشتر مردم همکاری کنند.

فلاحت‌پیشه در مورد درمان مجروحان زلزله‌زده نیز گفت:‌ با توجه به خراب شدن بخشی از بیمارستان اسلام‌آباد غرب، بیمارستان صحرایی مستقر شده و کار درمان مجروحان در حال انجام است. اکنون اوضاع از حالت بحران گذشته و مسئولان در تلاشند تا آب و برق تمامی مناطق زلزله‌زده وصل شود، حتی در برخی از مناطق مجددا نانوایی‌ها مشغول به کار شدند.

نماینده مردم اسلام‌آباد غرب و دالاهو درباره آسیب‌های وارد شده به مسکن مهر سرپل ذهاب، گفت: بیشترین فوتی‌ها مربوط به مسکن مهر نبوده، مسکن مهر آسیب دیده اما بیشتر کشته شده‌های زلزله از روستاها هستند.

وی درباره تخریب بیمارستان اسلام‌آباد غرب در پی زلزله، گفت: بیمارستان 126 تختخوابی اسلام‌آباد غرب چند ماه گذشته آن هم با تجهیزات جدید افتتاح شد که در پی زلزله بخش عمده آن تخریب شد. آن هم در شرایطی که مجروحان زلزله از مناطق مختلف به غرب استان کرمانشاه یعنی بیمارستان اسلام‌آباد غرب آورده شده بودند.

فلاحت‌پیشه اضافه کرد: در حالیکه پرستاران و پزشکان مشغول درمان بیماران اعزام شده به این بیمارستان بودند زلزله باعث تخریب این بیمارستان شد، این همان عمق فاجعه است که پزشکان و پرستاران به جای درمان مجبور شدند که مجروحان را سریعا از بیمارستان خارج کنند و حتی تخت‌های بیمارستانی را در حیاط مستقر کرده و بدون تجهیزات به درمان بیماران پرداختند البته این بیماران بلافاصله به سایر بیمارستان‌ها منتقل شدند.

وی گفت: قطعا اگر بیمارستان اسلام‌آباد غرب تخریب نمی‌شد آمار مجروحان افزایش پیدا نمی‌کرد چون همین موضوع باعث کند شدن روند درمان مجروحان شد. این خود عاملی است که اکنون مدعی‌العموم به موضوع دلیل تخریب شدن این بیمارستان تازه تاسیس وارد شده است آن هم در شرایطی که بیمارستان دیگری با قدمت 30 ساله تنها آسیب جزئی دیده است.

نماینده مردم اسلام‌آباد غرب و دالاهو با قدردانی از نیروهای ارتش، بسیج و سپاه برای کمک به زلزله‌زدگان، گفت: هر شهر را به چهار قسمت تقسیم می‌کردند تا مردم را از زیر آوار در بیاورند همین اقدام سریع باعث شد که تلفات بیش از این نشود.

فلاحت‌پیشه همچنین حضور رییس‌جمهور در مناطق زلزله‌زده را دلگرمی دانست و از آن قدردانی و ابراز امیدواری کرد که قول‌های داده شده عملیاتی شود./ایسنا

منبع: ایران آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۶۳۳۳۱۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افتتاح ۱۶ هزار تخت بیمارستانی در دولت سیزدهم

معاون اجرایی رئیس‌جمهور از افتتاح بیش از ۱۶هزار تخت بیمارستانی از ابتدای فعالیت دولت سیزدهم خبر داد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از خرم‌آباد، محسن منصوری، ظهر امروز، در بازدید از بیمارستان در دست ساخت نیایش گفت: دولت توجه ویژه‌ای به توسعۀ زیرساخت‌های بهداشت و درمان دارد.

او با بیان اینکه سرانۀ زیرساخت‌های بهداشت و درمان در لرستان نسبت به میانگین کشور کمتر است، اضافه کرد: بیمارستان نیایش مصوبه سفر رئیس‌جمهور به این استان است.

منصوری: بر احیای واحدهای راکد متمرکز شده‌ایم + فیلم

معاون اجرایی رئیس‌جمهور تأکید کرد: بیمارستان نیایش خرم‌آباد در دو سال گذشته 40 درصد پیشرفت فیزیکی داشت و این پروژه اکنون به 65 درصد پیشرفت رسیده‌است.

منصوری بیان کرد: 2000میلیارد تومان برای تکمیل بیمارستان نیایش خرم‌آباد نیاز است که بخشی از این اعتبار باید در بودجۀ جاری کشور و بخشی نیز با کمک منابع استانی تأمین شود.

او خاطرنشان کرد: بیش از 16هزار تخت بیمارستانی از ابتدای فعالیت دولت سیزدهم تاکنون در کشور افتتاح شده‌‌‌ و به بهره‌برداری رسیده‌است.

عملیات اجرایی بیمارستان نیایش خرم‌آباد در زمینی به‌مساحت 107 هزار مترمربع در 14 بلوک در مجتمع پردیس دانشگاهی کمالوند سال 1390 آغاز شده‌است.

بیمارستان 551 تختخوابه نیایش بنا بود 36 ماه به بهره‌برداری برسد، اما پس از گذشت 10سال هنوز نیمه‌کاره است.

انتهای پیام/ 644/.

دیگر خبرها

  • تعهد و تقوای سیاسی از شاخصه های نماینده در تراز انقلاب است
  • پاکستان: دیکته خارجی را درباره پروژه مشترک گازی با ایران نمی‌پذیریم
  • افتتاح ۱۶ هزار تخت بیمارستانی در دولت سیزدهم
  • موافقت رئیس جمهور با پیشنهاد استاندار کرمانشاه برای تشکیل کارگروه اشتغالزایی
  • موافقت رئیس جمهور با پیشنهاد استاندار کرمانشاه مبنی بر تشکیل کارگروه اشتغالزایی
  • کارگروه چابک و اثرگذار برای کاهش نرخ بیکاری
  • فاجعه در بیمارستان‌های دولتی؛ مهاجرت پرستاران به بخش خصوصی
  • امدادرسانی به ۱۲۶ فرد گرفتار در سیل و آبگرفتگی کرمانشاه
  • فاجعه پنهان نظام پزشکی؛ کادر درمان از بیمارستان‌های دولتی به بخش خصوصی مهاجرت می‌کنند
  • فاجعه در بیمارستان‌های دولتی/ مهاجرت کادر درمان به بخش خصوصی