Web Analytics Made Easy - Statcounter

نماینده اسلام‌آباد غرب و دالاهو با بیان اینکه بزرگ‌ترین مشکل نحوه توزیع اقلام مورد نیاز زلزله‌زدگان است، گفت: مشکل در تامین اقلام مورد نیاز زلزله‌زدگان همچون پتو، دارو، غذا و چادر وجود ندارد، مشکل فعلی در نحوه توزیع اقلام به نیازمندان و زلزله‌زدگان است که متاسفانه بی‌نظمی ایجاد کرده است.

ایران آنلاین / حشمت‌الله فلاحت‌پیشه در توضیح آخرین وضعیت مناطق زلزله‌زده سرپل ذهاب و اسلام‌آباد غرب، گفت: زلزله در گیلان غرب، قصر شیرین و دالاهو و اسلام‌آباد غرب رخ داده اما عمق فاجعه در سر پل ذهاب و روستاهای اطراف است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به حضور هیاتی از کمیسیون بهداشت و وزارت بهداشت به مناطق زلزله‌زده سرپل ذهاب، گفت: مسئولان محلی و استان‌های مختلف از لحاظ بهداشتی و درمانی سنگ تمام گذاشتند، کمک‌های امدادی رسیده است. اکنون شرایط از مرحله بحران عبور کرده و اوج بحران گذشته و وارد مرحله توزیع اقلام ضروری شده‌ایم که متاسفانه در این باره ضعف وجود دارد.

فلاحت‌پیشه توضیح داد: در تامین اقلام ضروری همچون چادر، غذا، آب و دارو مشکلی وجود ندارد بلکه مشکل در توزیع این اقلام است که بی‌نظمی ایجاد کرده به طوری که به دلیل بسیج همگانی برای امدادرسانی و آواربرداری اقلام مورد نیاز به تمامی نیازمندان و زلزله‌زدگان نرسید، این بی‌نظمی باعث شد که مردم خود وارد توزیع اقلام شوند به همین دلیل برخی نتوانستند اقلام امدادی را دریافت کنند.

نماینده مردم اسلام‌آباد غرب و دالاهو ادامه داد: در حال حاضر نیروهای نظامی و انتظامی کار توزیع اقلام امدادی را در دست گرفتند که امیدواریم این روند با نظم انجام شود و مشکلی در توزیع وجود نداشته باشد.

وی درباره اسکان موقت زلزله‌زدگان، گفت: هنوز مناطق زلزله‌زده با پس لرزه‌های شدیدی روبروست که برخی از این پس‌لرزه‌ها امکان وارد شدن جراحات را به مردم دارد به همین دلیل اردوگاه‌هایی در مناطق مختلف شهر در نظر گرفته شده تا مردم در آن اسکان یابند البته برخی خواستار چادرهایی برای استقرار مقابل منازل‌شان هستند که باز هم چادر مورد نیاز آنها تامین شده و از این به بعد لازم است که بیشتر مردم همکاری کنند.

فلاحت‌پیشه در مورد درمان مجروحان زلزله‌زده نیز گفت:‌ با توجه به خراب شدن بخشی از بیمارستان اسلام‌آباد غرب، بیمارستان صحرایی مستقر شده و کار درمان مجروحان در حال انجام است. اکنون اوضاع از حالت بحران گذشته و مسئولان در تلاشند تا آب و برق تمامی مناطق زلزله‌زده وصل شود، حتی در برخی از مناطق مجددا نانوایی‌ها مشغول به کار شدند.

نماینده مردم اسلام‌آباد غرب و دالاهو درباره آسیب‌های وارد شده به مسکن مهر سرپل ذهاب، گفت: بیشترین فوتی‌ها مربوط به مسکن مهر نبوده، مسکن مهر آسیب دیده اما بیشتر کشته شده‌های زلزله از روستاها هستند.

وی درباره تخریب بیمارستان اسلام‌آباد غرب در پی زلزله، گفت: بیمارستان 126 تختخوابی اسلام‌آباد غرب چند ماه گذشته آن هم با تجهیزات جدید افتتاح شد که در پی زلزله بخش عمده آن تخریب شد. آن هم در شرایطی که مجروحان زلزله از مناطق مختلف به غرب استان کرمانشاه یعنی بیمارستان اسلام‌آباد غرب آورده شده بودند.

فلاحت‌پیشه اضافه کرد: در حالیکه پرستاران و پزشکان مشغول درمان بیماران اعزام شده به این بیمارستان بودند زلزله باعث تخریب این بیمارستان شد، این همان عمق فاجعه است که پزشکان و پرستاران به جای درمان مجبور شدند که مجروحان را سریعا از بیمارستان خارج کنند و حتی تخت‌های بیمارستانی را در حیاط مستقر کرده و بدون تجهیزات به درمان بیماران پرداختند البته این بیماران بلافاصله به سایر بیمارستان‌ها منتقل شدند.

وی گفت: قطعا اگر بیمارستان اسلام‌آباد غرب تخریب نمی‌شد آمار مجروحان افزایش پیدا نمی‌کرد چون همین موضوع باعث کند شدن روند درمان مجروحان شد. این خود عاملی است که اکنون مدعی‌العموم به موضوع دلیل تخریب شدن این بیمارستان تازه تاسیس وارد شده است آن هم در شرایطی که بیمارستان دیگری با قدمت 30 ساله تنها آسیب جزئی دیده است.

نماینده مردم اسلام‌آباد غرب و دالاهو با قدردانی از نیروهای ارتش، بسیج و سپاه برای کمک به زلزله‌زدگان، گفت: هر شهر را به چهار قسمت تقسیم می‌کردند تا مردم را از زیر آوار در بیاورند همین اقدام سریع باعث شد که تلفات بیش از این نشود.

فلاحت‌پیشه همچنین حضور رییس‌جمهور در مناطق زلزله‌زده را دلگرمی دانست و از آن قدردانی و ابراز امیدواری کرد که قول‌های داده شده عملیاتی شود./ایسنا

منبع: ایران آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۶۲۹۵۸۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توزیع منابع با نگاه عدالت محور کلیدواژه حل مشکل حاشیه نشینی است

به گزارش قدس خراسان، جلسه مناظره و پرسش و پاسخ کاندیداهای دور دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی برای حوزه انتخابیه مشهد و کلات یعنی حجت الاسلام حسنعلی اخلاقی و کاظم معتمدی‌فر امروز یکشنبه در محل سالن همایش‌های نمایشگاه بین المللی مشهد برگزار شد.

در این جلسه کاندیداها به پرسش‌های رسانه‌ها پاسخ دادند که در ادامه برگزیده مهمترین پاسخ‌ها را مرور می‌کنیم.

مشهد نماد تحول در کل کشور است

حسنعلی اخلاقی در خصوص مهمترین اولویت مشهد که در صورت ورود به مجلس پیگیری خواهد کرد، گفت: نگاه من به مشهد یک نگاه محلی نیست؛ مشهد نماد تحول در کل کشور است و کمترین هزینه دولت در این شهر سرمایه گذاری برای ایجاد تحول در کل کشور است.

وی با اشاره به حضور ۳۰ میلیون زائر سالانه در مشهد، افزود: این شهر دارای ظرفیت بزرگترین رسانه انسانی است.

افزایش تعداد روزهای هوای پاک در مشهد

این کاندیدا در ادامه به مهمترین مسائل مشهد اشاره اجمالی کرد و گفت: اولویت کوتاه مدت من حل معضل آلودگی هواست چراکه این موضوع شمولیت و همه گیری زیادی دارد و برنامه دارم در گام اول تعداد روزهای هوای پاک مشهد را از ۲۶ روز به ۱۲۰ روز در سال برسانم.

اخلاقی در خصوص اولویت بلند مدت خود نیز موضوع زیر ساخت‌های زیارت را مورد تاکید قرار داد و اذعان کرد: منابع فعلی دولت برای این موضوع پاسخگو نیست، اما انفال آورده زیادی برای دولت خواهد داشت که باید سهم آن را زیاد کنیم.

تشکل‌های موازی زیاد، مهمترین مشکل مشهد است

معتمدی فر نیز مهمترین مشکل مشهد را وجود تشکل‌های موازی زیاد دانست و افزود: همین موضوع باعث شده برنامه‌ها در عمل با مشکل مواجه شوند.

وی مشکلاتی مانند حاشیه شهر، بافت فرسوده و توسعه نامتوازن مشهد را حاصل مشکل در برنامه ریزی و نظارت بر اجرا برشمرد و متذکر شد: معتقدم برخی برنامه‌ها باید در کوتاه مدت حال مردم را خوب کند، پس با تکیه بر اسناد بالادستی و برنامه‌های مصوب و عملکرد دولت مردان باید در خصوص انتظارات ذی نفعان که مردم هستند مطالبه گری صورت گیرد.

این کاندیدا اضافه کرد: طرح‌های مهم مثل طرح جامع زیارت می‌تواند به عنوان لوکوموتیو فرهنگ و اقتصاد مطرح شود و می‌تواند بخشی از مشکلات حاشیه شهر را نیز برطرف کند.

وی عنوان کرد: نسبت به تشکیل مجمع نمایندگان شهرهای زیارتی اقدام خواهم کرد تا با هم افزایی مشکل زیارت در همه شهرهای زیارتی برطرف شود.

معتمدی فر در خصوص برنامه‌اش برای رفع مشکلات حوزه انتخابیه کلات نیز گفت: برای این موضوع باید سراغ جاده کلات برویم تا منجر به رونق گردشگری و سرمایه گذاری در این منطقه شود؛ برای این منظور مرکز مطالعات و پژوهش‌های کلات در باغ نادری ایجاد خواهد شد و در کنار آن بازارچه صنایع دستی در این محل می‌تواند برای رونق صنایع دستی در کوتاه مدت مؤثر باشد.

وی در پاسخ به سوالی درباره حقوق و دستمزد کارگران نیز اظهار کرد: برای حقوق و دستمزد اگر مبنا بر عدالت باشد باید بین درآمد و هزینه خانوار تناسب برقرار باشد و به میزان افزایش تورم به حقوق و دستمزد اضافه شود تا دولتمردان به فکر حل مشکل تورم بیفتند.

اخلاقی نیز در پاسخ به این سوال گفت: شورای عالی کار باید بر اساس ریل گذاری مجلس، افزایش حقوق و دستمزدها را بررسی کند، مجلس باید منابع را برای افزایش حقوق و دستمزد در اختیار دولت قرار دهد تا این موضوع بر تورم تأثیری نداشته باشد.

وی در پاسخ به سوال خبرنگار قدس در خصوص برنامه اش برای رفع معضل حاشیه شهر گفت: برای حل هر مشکلی اول باید عوامل بوجود آوردنده‌اند را شناسایی کنیم. در این خصوص نیز بحث‌های فراشهری مانند مهاجرت و بی توجهی دولت‌های مختلف به روستاها نقش مهمی ایفا کرده است.

اخلاقی ادامه داد: عدم توزیع عادلانه امکانات در شهر و نگاه عدالت محور در سطح ملی تا دهه ۶۰ در کشور ما وجود داشته اما از ابتدای دوره سازندگی از عدالت محوری غفلت شد و متأسفانه این نگاه در طی دوره‌های بعد نیز استمرار یافت.

وی مهمترین کلیدواژه حل معضل حاشیه شهر را توزیع منابع ملی و شهری با نگاه عدالت محور دانست.

معتمدی فر نیز در پاسخ به سوال خبرنگار قدس در مورد مهمترین شاخص‌های طرح زیارت و اثراتش برای زائران و مجاوران امام هشتم گفت: اگر طرح جامع زیارت به صورت جامع و یکپارچه باشد نتیجه خواهد داد. این طرح باید به شکل ملی تعریف شود، با اتکا به بخش خصوصی و با محوریت حرم مطهر رضوی باشد.

معصومه مؤمنیان

دیگر خبرها

  • موافقت رئیس جمهور با پیشنهاد استاندار کرمانشاه برای تشکیل کارگروه اشتغالزایی
  • توزیع عادلانه امکانات؛ رمز اصلاح حاشیه‌نشینی در مشهد
  • موافقت رئیس جمهور با پیشنهاد استاندار کرمانشاه مبنی بر تشکیل کارگروه اشتغالزایی
  • ۳۰۰ پرس غذای گرم در پارس‌آباد بین نیازمندان توزیع شد
  • کارگروه چابک و اثرگذار برای کاهش نرخ بیکاری
  • توزیع اقلام لوازم خانگی بین مددجویان بسطام
  • توزیع منابع با نگاه عدالت محور کلیدواژه حل مشکل حاشیه نشینی است
  • توزیع اقلام اساسی بین ۱۳۴ خانوار آسیب دیده در امامزاده ابراهیم
  • امدادرسانی به ۱۹ شهرستان درگیر با آبگرفتگی در فارس
  • توزیع اقلام‌ اساسی بین خانوارهای حادثه دیده آتش‌سوزی روستای امام زاده ابراهیم