Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-07@19:57:46 GMT

بیمارستان نوساز اسلام آباد غرب در زلزله تخریب شد

تاریخ انتشار: ۲۳ آبان ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۵۶۱۵۹۱۳

بیمارستان نوساز اسلام آباد غرب در زلزله تخریب شد

تهران-ایرنا-رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی گفت: بیمارستان نوساز امام خمینی(ره) اسلام آباد غرب که بهمن 95 افتتاح شده بود در زلزله تخریب شد و مجلس این مسئله را پیگیری می کند.

علی نوبخت که برای بازدید از مناطق زلزله زده به کرمانشاه سفر کرده است، در گفت و گو با خبرنگار سلامت ایرنا افزود: متاسفانه بیمارستان قدیم و جدید شهرستان اسلام آباد غرب در زلزله تخریب شدند و عملا امکان ارائه خدمت به مردم را ندارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی ادامه داد: حتما این مسئله در مجلس بررسی خواهد شد، به خصوص وضعیت بیمارستان امام خمینی(ره) اسلام آباد غرب که نوساز بود و بهمن 95 ساخته شده بود و وزارت بهداشت و وزارت مسکن باید در این زمینه پاسخگو باشند.
وی افزود: این مسئله که بیمارستان تازه سازی که چند ماه قبل افتتاح شده بود چطور در کمتر از یکسال در زلزله از بین رفته است حتما به طور جدی در کمیسیون بهداشت و درمان مجلس بررسی می شود زیرا انتظار نبود که این بیمارستان تخریب شود. انتظار این است که بیمارستان های جدید به قدری مستحکم ساخته شود که در حوادث به عنوان آخرین پناهگاه و مأمن مردم، آخرین جایی باشند که تخریب می شوند.
وی گفت: امروز از بیماران بستری در بیمارستان امام رضای کرمانشاه بازدید کردیم، بیشترین مشکلات مصدومان زلزله مشکلات ارتوپدی است و با حضور پزشکان جراح و متخصصان مغز و اعصاب و بیهوشی تعداد زیادی عمل جراحی و خدمات ارتوپدی برای بهبود مصدومان زلزله در 48 ساعت گذشته در این بیمارستان انجام شده است.
وی گفت: خدمات درمانی به مصدومان زلزله قابل قبول است و تعدادی از بیماران و مصدومان نیز به شهرهای دیگر اعزام شده اند تا خدمات مناسبی دریافت کنند و خوشبختانه تدارک خوبی برای درمان مصدومان از طرف وزارت بهداشت با همکاری نهادهای دیگر انجام شده است.
نوبخت گفت: اولویت مسئولان وزارت بهداشت بعد از اقدامات اورژانسی درمانی، هم اکنون توجه به اختلالات روانی و مسائلی مانند افسردگی و اضطراب زمان بحران است که باید رسیدگی شود و بعد از آن باید مسائل بهداشتی مانند تامین آب سالم و دفع بهداشتی فاضلاب باید مورد توجه قرار گیرد.
رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس افزود: مسئولان بهداشتی باید هر چه سریعتر آموزش های بهداشتی را به خصوص در مورد تامین آب سالم و دفع فضولات و احشامی که از بین رفته اند، انجام دهند زیرا اگر به این مسائل توجه نشود،شاهد گسترش بیماری های عفونی در منطقه خواهیم بود.
اکبر رنجبرزاده، عضو هیات رئیسه مجلس و کمیسیون بهداشت و درمان مجلس نیز که به کرمانشاه سفر کرده به خبرنگار ایرنا گفت: در بازدیدی که از بیمارستان های کرمانشاه داشتیم هیچ کمبودی از نظر امکانات درمانی و نیروی انسانی پزشک و پرستار ندیدیم و خدمات درمانی به مصدومان زلزله بدون هیچ مشکلی در حال انجام است.
وی افزود: تیم های پزشکی از متخصصان مختلف به اندازه نیاز زلزله زدگان در منطقه هستند و تنها مسئله ای که نیاز به پیگیری دارد، تخریب بیمارستان اسلام آباد غرب است که مدت زیادی از ساخت آن نمی گذرد.
عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس گفت: مهمترین نیازی که زلزله زدگان دارند، تامین چادر، پتو و امکانات رفاهی و بهداشتی و غذای سالم است و مسئولان دستگاه های مختلف باید تمرکز خود را روی تامین این نیازهای زلزله زدگان قرار دهند.
به گزارش خبرنگار ایرنا، قبل از زلزله شنبه شب در غرب کشور حدود 87 هزار نفر در سرپل ذهاب، 23 هزار نفر در قصرشیرین، 38 هزار نفر در دالاهو، 36 هزار نفر در ثلاث باباجانی و 43هزار نفر در اسلام آباد غرب زندگی می کردند که تعداد قابل توجهی از این افراد در مناطق شهری و روستایی خانه و مسکن خود را از دست داده اند و اکنون بی خانمان شده اند.
زلزله ای به بزرگی 7.3 ریشتر ساعت 21 و 48 دقیقه شامگاه یکشنبه (بیست و یکم آبان) استان کرمانشاه و مناطقی از عراق را لرزاند.
این زلزله در استان کرمانشاه حوالی «ازگله» در عمق 11 کیلومتری زمین روی داد.
شدت این زمین لرزه به اندازه ای بود که در بیشتر استان ها و برخی کشورهای منطقه نیز احساس شد.
براساس آخرین اطلاعات اعلام شده از پزشکی قانونی کشور تاکنون 430 نفر در این حادثه جان خود را از دست داده اند.
بر اساس آمار ارائه شده تا این لحظه، تعداد جان باختگان در سرپل ذهاب 316 نفر، اسلام آباد غرب 22 نفر، کرند 14نفر، قصر شیرین 28نفر، جوانرود 3 نفر و ثلاث 15 نفر بوده است.
پس لرزه ها هنوز ادامه دارد.
اکنون مسئولان برای بررسی وضعیت و برنامه ریزی در مناطق زلزله زده حضور دارند.
خبرنگار: افشین شاعری ** ناشر: مریم برزآبادی
اجتمام(4)*3063 ** 1418

منبع: ایرنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۶۱۵۹۱۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نرخ رهن بازار مسکن؛ رهن کامل یک واحد نوساز با ۵۰۰ میلیون تومان

به گزارش خبرنگار مهر، با پایان سال (۱۴۰۲) و افزایش قیمت مسکن در روزهای پایانی سرد سال و همزمان با شروع سال جدید، افزایش نرخ اجاره بها کابوس مستأجران شد که در مقابل با فاصله گرفتن نرخ‌های پیشنهادی اجاره بها با قدرت پرداختی مردم، موجب تشدید کابوس و دل‌سرد شدن آنها شد.

البته طبق رسم سال‌های گذشته بازار مسکن، افزایش قیمت اصلی ملک در ماه اردیبشهت و خرداد با توجه به اتمام مدارس و تغییر محل زندگی خانوار رخ خواهد داد؛ همچنین بازار ساخت مسکن در سال اخیر روند مثبتی نداشته و سیاست‌های انقباضی دولت، علاوه بر ایجاد آرامش موقتی در این صنعت، عملاً راه به جایی نبرد.

بر اساس این گزارش، بازار مسکن امسال هم با تأثیرپذیری از سال گذشته در رکود تورمی گذراند. کارشناسان حوزه مسکن معتقدند، مردم دیگر توانی برای خرید خانه ندارند و طبق آمار، شاخص دسترسی به مسکن ۱۰۷ یا ۱۰۹ سال شده، حال چه کسی می‌تواند ۱۰۹ سال زنده و تمام عمر خود را کار کند؛ با وجود گرانی‌ها و مشکلات بعدی کشور قطعاً رسیدن به این موضوع، تقریباً یک امر محال است.

همچنین بر اساس گفته مشاورین املاک با کاهش قدرت خرید مصرف کننده نهایی و افزایش دلاری قیمت آپارتمان، انتظار خروج از رکود در کوتاه مدت دور از ذهن است؛ بنا به این دلیل، انتظار می‌رود معاملات تهاتری در بازار مسکن رونق بیشتری پیدا کند.

تلاش سیاست‌گذار برای کنترل نقدینگی از یک سو و حکومت رکود تورمی مسکن از سوی دیگر موجب شده طیف وسیعی از فعالان صنعت ساختمان با بحران جدی روبرو شوند که در صورت ادامه این روند، احتمالاً با تضعیف عرضه مسکن در بازار در بلند مدت، مطابق سیاست‌های دولت برای کنترل قیمت و عرضه مسکن، این بازار حرکت نخواهد کرد.

بر اساس اهمیت مسکن در معیشت و رفاه زندگی مردم، خبرگزاری مهر قصد دارد در سلسله گزارش‌هایی قیمت خرید، رهن و اجاره واحدهای مسکونی در مناطق مختلف تهران را به صورت مجزا بررسی کند.

با توجه به افزایش قیمت مسکن در پایان سال گذشته (۱۴۰۲)، به بررسی وضعیت نرخ رهن و اجاره در مناطق «منطقه ۱۳» و «منطقه ۱۴» و «منطقه ۱۵» و «منطقه ۱۶» و «منطقه ۱۷» و «منطقه ۱۸» و «منطقه ۱۹» پرداختیم؛ حال قصد داریم در گزارش پیش رو نرخ رهن و اجاره «منطقه ۲۰» تهران را بررسی کنیم.

طبق آمار ارائه شده از رهن و اجاره مسکن در مناطق مختلف تهران، یک آپارتمان ۸۸ متری دوخوابه در منطقه ۲۰ محله «جوانمرد قصاب» تهران با پرداخت ۵۵۰ میلیون تومان ودیعه و کرایه ماهیانه ۵ میلیون تومان قابل اجاره و این واحد تازه ساخت (۱۴۰۳) است.

همچنین برای رهن کامل یک واحد آپارتمان ۷۵ متری دوخوابه، تازه ساخت یا به اصطلاح کلید خورده در منطقه ذکر شده، در محله «شهادت» تهران، نیازمند ۵۰۰ میلیون تومان ودیعه خواهید بود.

نرخ رهن اجاره واحدهای دیگر در منطقه ۲۰ تهران را در جدول زیر بررسی کنید؛

محله و خیابان (منطقه ۲۰) متراژ ساختمان عمر ساختمان قیمت اجاره (تومان) قیمت رهن (تومان)
ابن‌بابویه ۸۰ ۱۴۰۱ _ ۱,۰۰۰,۰۰۰,۰۰۰
جوانمرد قصاب ۸۸ ۱۴۰۳ ۵,۰۰۰,۰۰۰ ۵۵۰,۰۰۰,۰۰۰
حمزه آباد - متروی شهر ری ۷۰ ۱۴۰۱ ۱,۰۰۰,۰۰۰ ۶۰۰,۰۰۰,۰۰۰
دولت‌آباد ۸۵ ۱۴۰۳ _ ۹۰۰,۰۰۰,۰۰۰
دیلمان - میدان نماز ۸۵ ۱۴۰۱ ۸,۰۰۰,۰۰۰ ۴۰۰,۰۰۰,۰۰۰
سر تخت ۸۰ ۱۳۹۵ _ ۷۰۰,۰۰۰,۰۰۰
شهادت ۷۵ ۱۴۰۳ _ ۵۰۰,۰۰۰,۰۰۰
صفاییه ۸۷ ۱۴۰۱ _ ۵۸۰,۰۰۰,۰۰۰
ظهیر آباد ۸۰ ۱۴۰۰ _ ۷۰۰,۰۰۰,۰۰۰
عباس‌آباد ۸۰ ۱۴۰۰ _ ۷۲۰,۰۰۰,۰۰۰
فیروزآبادی - شهر ری ۸۶ ۱۴۰۳ _ ۸۳۰,۰۰۰,۰۰۰
ولی آباد - شهید آوینی ۸۵ ۱۳۹۸ _ ۳۵۰,۰۰۰,۰۰۰

به گزارش مهر، طبق مشاهدات میدانی خبرنگار مهر، از منطقه ۲۰ تهران مشخص است که در این منطقه خبری از نوسانات شدید قیمتی نیست و به نظر می‌رسد ترکیب دو عنصر رکود و تورم همچنان در بازار مسکن پا برجاست و زنگ خطر تعداد کم معاملات در این بازار در گوش فعالین این صنعت به صدا در آمده است.

در شرایط رکود تورمی دو سمت عرضه و تقاضا هر دو متضرر خواهند بود، مصرف کننده توان خرید ندارد و تولید کننده با فقدان فروش در چرخه کسب و کار با مشکل مواجه خواهد شد.

کد خبر 6095932 زهره آقاجانی

دیگر خبرها

  • پاکستان: دیکته خارجی را درباره پروژه مشترک گازی با ایران نمی‌پذیریم
  • تصاویر مزاحمان نوامیس نازی‌آباد؛ درگیری خونین با مغازه‌داران معترض!
  • افتتاح ۱۶ هزار تخت بیمارستانی در دولت سیزدهم
  • ۱۶ هزار تخت بیمارستانی در کشور به بهره برداری رسید
  • کمبود نیروی انسانی ماندگار چالش اصلی بهداشت ودرمان هرمزگان
  • پروژه‌های سلامت محور گیلان در انتظار اعتبار ۱۰۲۵ میلیارد تومانی
  • اهدا آمبولانس به بیمارستان جاسک
  • نرخ رهن بازار مسکن؛ رهن کامل یک واحد نوساز با ۵۰۰ میلیون تومان
  • این مورد جزو خدمات درمان رایگان کودکان نیست | ۲ سامانه برای ثبت شکایت از بیمارستان‌ ها 
  • جمع‌آوری نمای کامپوزیت برخی از بیمارستان‌های تهران به دلیل ناایمن‌بودن