Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «رویداد24»
2024-05-07@23:03:57 GMT

غارت اقلام امدادی زلزله زدگان

تاریخ انتشار: ۲۳ آبان ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۵۶۱۵۸۰۶

غارت اقلام امدادی زلزله زدگان

رویداد۲۴-یک عضو هیئت رئیسه کمیسیون شوراها با اشاره به بازدیدش از روند امدادرسانی مناطق زلزله‌زده اسلام آباد غرب و سر پل ذهاب گفت که در حال حاضر بی نظمی در توزیع اقلام و نیازهای اولیه دیده می‌شود و در این میان گروه‌هایی که نیازی نیز ندارند، به غارت اقلام امدادی می‌پردازند.
احمد علیرضا بیگی، اظهار کرد: بنده به همراه آقای محمودی شاه نشین روز گذشته و براساس ماموریت رئیس مجلس به مناطق زلزله‌زده رفتیم تا در جریان روند امدادرسانی به زلزله‌زدگان بازدیدی قرار گیریم که از دو شهر اسلام آباد غرب و سر پل ذهاب بازدید کردیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی توضیح داد: بیشتر خسارات ناشی از زلزله در سر پل ذهاب و اسلام آباد غرب محدود به چند واحد مسکن مهر و بیمارستان اسلام آباد غرب بود. بیمارستانی که بایستی در زمان وقوع حادثه حامی مردم می‌شد، به دلیل نداشتن استحکام لازم تخریب شد و مجروحین و حادثه دیدگان به بیمارستان کرمانشاه انتقال پیدا کردند.
علیرضا بیگی با بیان اینکه بیشترین خرابی و ویرانی ناشی از زلزله در شهر سر پل ذهاب رخ داده است گفت که تمرکز تمام فعالیت‌های عمرانی برای امداد و نجات در این شهر است. با وجودی که دستگاه‌های خدمات رسان در حال انجام وظیفه هسنتند اما بی‌نظمی در توزیع اقلام و نیازهای اولیه به خصوص اسکان اضطراری دیده می‌شود.
وی افزود: در این بین گروه‌هایی که شاید نیاز به اقلام امدادی و اولیه نداشته باشند به غارت این اقلام می‌پردازند. انتظار می‌رود مدیران دقیق‌تر و منظم‌تر اقلام را به مردم نیازمند آن هم به صورت اضطراری و فوری برسانند.
این عضو هیئت رئیسه کمیسیون شوراها با بیان اینکه اکنون در مرحله اسکان اضطراری زلزله‌زدگان هستیم، افزود: امداد و نجات خاتمه یافته و آسیب دیدگان و مجروحان به مراکز درمانی فرستاده شده‌اند. با توجه به قرار گرفتن در مرحله اسکان اضطراری انتظار می‌رود که هرچه سریعتر اقلام مورد نیاز یعنی چادر، پتو و مواد خوراکی به زلزله‌زدگان رسانده شود. موضوعی که نیازمند مشارکت همگانی مردم است؛ چون اقدامات دستگاه‌های دولتی و هلال احمر به تنهایی نمی‌توانند این مرحله به سرانجام برسانند.
علیرضا بیگی افزود: مردم زلزله‌زده شب گذشته در سرما و بدون سرپناه موقت گذراندند؛ ادامه این روند امکان‌پذیر نیست. باید هرچه سریعتر اقلام امدادی و اسکان اضطراری به آنها رسانده شود البته کمپ‌هایی در حال استقرار است که امید است تا قبل از رسیدن شب تعیین تکلیف شوند.وی با اشاره به استقرار مراکز امدادی سپاه گفت: با توجه به اینکه مراکز امدادی به دلیل تخریب نمی‌توانند پاسخگوی زلزله‌زدگان و مجروحان باشند کمپ‌های امدادی اضطراری سپاه مستقر شده و در حال آواربرداری است.

منبع: رویداد24

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.rouydad24.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «رویداد24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۶۱۵۸۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعلام وضعیت انسانی اضطراری در سودان / مردم از گرسنگی علف می خورند/ گزارش های تکان دهنده از تعرض جنسی به آوارگان

به گزارش جماران،  سازمان ملل می گوید که بحران گرسنگی سودان ویران شده از جنگ را فرا گرفته و  مردم در دارفور «علف و پوسته بادام زمینی» می خورند تا شاید زنده بمانند. به گزارش سی ان ان، مدیر منطقه ای آفریقای شرقی برنامه جهانی غذا (WFP) روز جمعه  در گزارشی درباره وضعیت عمومی در سودان گفت که مردم مجبور به مصرف "علف و پوسته بادام زمینی" شده اند. مایکل دانفورد افزود: «اگر کمک‌ها به زودی به آنها نرسد، ما در خطر گرسنگی و مرگ گسترده در دارفور و سایر مناطق تحت تأثیر درگیری در سودان هستیم.»

سودان از آوریل 2023، زمانی که درگیری بین ارتش سودان و نیروهای پشتیبانی سریع شبه نظامی (RSF) در گرفت، درگیر جنگ داخلی بوده است. این ناآرامی ها به سرعت به یک درگیری وحشیانه تبدیل شد که با گزارش‌های خشونت جنسی و نسل‌کشی و تلفات غیرنظامی انعکاس پیدا کرده و باعث مهاجرت پناهندگان شد.

به گفته این سازمان بشردوستانه، روز پنجشنبه، دو راننده کمیته بین المللی صلیب سرخ (ICRC) توسط افراد مسلح در دارفور جنوبی در حمله ای کشته شدند. در جریان این حمله سه کارمند دیگر زخمی شده اند. این سازمان گفت که تیم صلیب سرخ در مسیر اجرای پروژه «ارزیابی بحران در میان جوامع متاثر از خشونت مسلحانه » در منطقه مورد حمله قرار گرفت.

آخرین افزایش خشونت ها در حالی رخ می دهد که نیروهای RSF، پایتخت دارفور شمالی، الفاشر را محاصره کرده اند. توبی هیوارد معاون هماهنگ کننده امور بشردوستانه سازمان ملل در سودان روز پنجشنبه گفت که در شهر و محلات اطراف آن، کشتارهای خودسرانه، سوختن کل روستاها به شکل سیستماتیک و بمباران هوایی صورت گرفته است.

هیوارد افزود که الفاشر تنها شهر دارفور است که توسط نیروهای RSF تصرف نشده است و میزبان هزاران نفر از مردمی است که به دلیل جنگ آواره شده اند. به گفته آژانس کودکان سازمان ملل (یونیسف) حداقل 500000 نفر از پناهجویان به دلیل خشونت در سایر نقاط سودان آواره شده اند.

دفتر هماهنگی امور بشردوستانه سازمان ملل متحد (OCHA) گزارش داد که بیش از 36000 نفر در هفته های اخیر مجبور به ترک خانه های خود در الفاشر شده اند.کاترین راسل، مدیر اجرایی یونیسف روز پنجشنبه گفت از زمان تشدید درگیری‌ها در شهر و اطراف آن حداقل 43 نفر کشته شده‌اند. راسل توضیح داد: «حمله‌های اخیر به بیش از ده‌ها روستا در غرب الفشر منجر به گزارش‌های وحشتناک خشونت، از جمله خشونت جنسی، زخمی شدن و کشته شدن کودکان، آتش‌سوزی خانه‌ها و تخریب زیرساخت‌ها و تجهیزات حیاتی غیرنظامیان شده است.»

در همین حال، تحویل کمک‌های غذایی در دارفور «به دلیل جنگ و موانع بی‌پایان بوروکراتیک متناوب بوده است» و طبق برنامه جهانی غذا، حداقل 1.7 میلیون نفر در این منطقه سطوح اضطراری گرسنگی را تجربه می‌کنند.

WFP  در گزارشی افزود: «آخرین تشدید خشونت در اطراف الفاشر، کاروان های کمک رسانی را که از گذرگاه مرزی تین چاد می آمدند، متوقف کرد،  یک کریدور بشردوستانه اخیراً افتتاح شده که از پایتخت دارفور شمالی می گذرد.» براساس این گزارش ، محدودیت های اعمال شده توسط مقامات در شهر ساحلی «پورت سودان» مانع از ارسال کمک و  انتقال کمک ها از طریق آدره، شهری در همسایگی چاد،  شده است. بیش از 8.7 میلیون نفر از جمله 4.6 میلیون کودک در اثر جنگ در سودان آواره شده اند و 24.8 میلیون نفر به کمک نیاز دارند.

 

دیگر خبرها

  • نیمار پس از کمک به سیل‌زدگان برزیل: دعا می‌کنم اوضاع به حالت عادی برگردد
  • توزیع اقلام امدادی میان عشایر آسیب‌دیده از بارش باران در چهارمحال و بختیاری
  • اجرای ۵۷ عنوان برنامه امدادی ، درمانی و بشردوستانه در فارس
  • ۵۷ عنوان برنامه امدادی درمانی و بشردوستانه در فارس برگزار می‌شود
  • سازمان آب وبرق : مردم از نزدیک شدن به رودخانه‌ های دز و کارون اجتناب کنند
  • توزیع اقلام اساسی بین ۱۳۴ خانوار آسیب دیده در امامزاده ابراهیم
  • اعلام وضعیت انسانی اضطراری در سودان / مردم از گرسنگی علف می خورند/ گزارش های تکان دهنده از تعرض جنسی به آوارگان
  • (ویدئو) بازگشت مجموعه طلای پادشاهی آسانته به غنا پس از ۱۵۰ سال
  • تا پای جان برای دختر ایران
  • معلق ماندن مردم در تاب پارک سیرجان در پی قطع برق